Volgers

dinsdag 13 november 2012

vernieuwde poging voor een vintage kaartje

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Ik heb vanavond onverwachts een vrije avond en heb dus maar besloten om een kaartje te maken met een stempel die ik al in had gekleurd. Ik kan het in het vervolg toch beter andersom doen. Eerst papier zoeken en dan gaan kleuren. Wat een gedoe om er papier bij te zoeken. Maar ik vind het toch weer een geslaagd kaartje. De roosjes die ik heb gebruikt zijn van de Boekenvoordeel, het veertje kwam ik tegen met opruimen (hebben jullie dat ook wel eens, dat je niet weet wat je precies hebt, tot je opnieuw in gaat delen en op gaat ruimen?) ne heb ik bewerkt met distress inkt, de parelspray heb ik gekregen en het achtergrondpapier is van Melissa Frances. Ondanks dat vintage niet mijn ding is, krijg ik het toch wel een beetje onder de knie vinden jullie ook niet? Ik lees graag weer wat jullie er van vinden.


groetjes Alexandra

9 opmerkingen:

 1. Hoi ik vindt hem heel leuk geworden en lekker he zo`n vrij avondje

  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja heel herkenbaar Alexandra, ik kom soms ook dingen tegen tijdens het zoeken dat ik dacht oh ja dat heb ik ook nog (het is toch wat en we hebben nog nooit genoeg). Ik vind je kaart super geworden, heel top gedaan zo. En ik zoek altijd het papier eerst uit en kleur daarna in.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kaartje is geweldig geworden, en dat op een vrije avond, helemaal tof.

  Groetjes Renate vd S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart is erg leuk geworden. Helemaal vintage hoor! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is maar al te waar Alexandra, eerst papier zoeken en dan kleuren de beste oplossing,maar des ondanks is je kaart weer prachtig hoor. lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK vind hem prachtig.
  Liefs, Marìanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het is een plaatje hoor Alexandra en heel mooi gekleurd echt een vintage kaartje.
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Alexandra,
  PROOST ☺☺☺ op dit MOOIE verjaardagskaartje.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra