Volgers

maandag 27 augustus 2012

Jij bent oliFANTASTISCH!!

Hallo lieve volgers en kijkers van mijn blog. 
Vandaag na een heel druk weekend maar weer eens lekker relaxed een kaartje maken. Ik heb alleen een beetje zitten slapen, wat ik had een sketch liggen en dacht dat hij bij Elke kaart een feestje hoorde. Dus ik een kaart gemaakt naar die sketch met als thema jij bent oliFantastisch. Zit ik net op de blog te kijken en dan blijkt de sketch van de NKU te zijn. Ik heb nu gelukkig een agenda op mijn hobby bureau liggen waar ik alles in kan noteren. Misschien dat het dan wel goed gaat hihi. Maar in ieder geval was het een leuke sketch, maar zoals elke sketch vond ik hem toch ook wel een beetje lastig. Ik zit altijd met die maten te klooien. Hoe doen jullie dat eigenlijk?
De stempel die ik heb gebruikt is van Karen's Doodles, het achtergrondpapier van de Action en de strasjes van  de Boekenvoordeel en de Trekpleister. De tekst heb ik op de PC gemaakt.
Maar zoals al eerder geschreven doe ik dus met onderstaande kaart mee aan de challenge van Elke kaart een Feestje. Ook doe ik graag mee met de challenges van De Creatieve Zebra en Divas by Design en natuurlijk bij Hobbyhome-hobbyartikelen Challenge blog. Ik vind hem toch wel heeeeel erg leuk geworden en wat vinden jullie? Ik lees graag weer jullie reacties.


groetjes Alexandra

10 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje, Alexandra, en wat heb je dat kroontje mooi gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan je een tip geven als je een programma hebt op je computer die de maten aan kan passen en je wilt je kaart bijvoorbeeld 15 bij 15 dan typ je dat in en vervolgens print je hem uit en dan kan je zo meten hoe groot alles moet worden .Tussen jou en mij ,daarom klopte mijn kaart zo goed, wil je meer weten mail mij dan.
    Nu even over je kaart hoor ik vind hem olifantastisch gemaakt,super ingekleurd een toppertje Alexandra
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kaart is super, en je kunt met meerdere wedstrijden meedoen, geweldig toch! Ik vind je kaartje superlief! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je ook meedoet met de challenge van het hobbyhome blog!
    Wil je dit aub wel vermelden in je blogpost zo kunnen we het bericht vinden en dat je graag mee wil doen!

    groetjes hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Great card thanks for playing along at Divas By Design
      -sheryl-

      Verwijderen
  5. Hele leuke kaart Alexandra en dankjewel dat je je blogpost hebt aangepast! Fijn dat je meedoet aan de challenge op ons HH-blog.
    Groetjes Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk kaartje.
    Bedankt dat je meedoet met de challenge bij DCZ.

    Veel liefs Glenda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart en gezellig dat je nog net op de valreep meedoet met de challenge van EKEF.

    Groetjes Aletta

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een onwijs lief/leuk kaartje.

    Leuk dat je meedoet bij de creatieve zebra!

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra