Volgers

zondag 24 juni 2012

lekker knutselen met het natte weer

Hallo lieve bezoekers, 
vandaag maar weer een dagje fröbelen met dit natte weer. Helaas ligt het beitswerk dan weer stil, maar ik ben toch nog productief bezig geweest. Toen ik vanmorgen op stond heb ik eerst natuurlijk een bakkie koffie gedronken en ben toen mijn hobbykamertje in gedoken aangezien het met bakken uit de hemel kwam. Ik was een aantal weken geleden al begonnen met het lamineren van de borduurpatronen van de Hoobydols. Ik had dit bij een vriendin gezien en vond het eigenlijk wel een goed idee. De borduurpatronen kan je op zo'n manier vaker gebruiken. Nu heb ik nog wel aardig wat Hobbydol boekjes (alle boekjes waar borduurpatronen in staan) dus ben ik een tijdje bezig geweest. Gister heb ik het weer opgepakt en vandaag ben ik ook nog even verder gegaan. Het is nog niet af, maar ben al een heel eind gekomen. Op eengegeven moment was ik het zat en ben ik een kaartje gaan maken. Ik heb hem ook zowaar afgekregen hihi. Dat was alweer een tijd geleden. Rond 20:00u begon hier het zonnetje te schijnen en hebben we nog een aantal plankjes gebeitst, maar niet zoveel als dat we gehoopt hadden. Het eind komt nu echter wel in zicht. Als het weer mee blijft zitten, kunnen we zaterdag de schuur zetten. Maar genoeg daarover, nu een verhaaltje wat bij mijn kaart hoort hihi.
Tijdens het lamineer proces kwam ik het boekje Allround borduren van Jenine Siemerink tegen. Ik dacht bij mezelf, het volgende kaartje wat ik ga maken komt uit dat boekje. En ja hoor, hij is er ook gekomen. Het is een kaartje met een beetje van mezelf en een beetje van Jenine. Ik heb hem niet helemaal nagemaakt. Ten eerste omdat ik de spullen er niet voor heb en ten tweede omdat ik het niet leuk vind om iets na te maken. Er moet altijd wel iets van mij inzitten hihi anders is de kaart niet uniek natuurlijk. Het borduurtje is dus van Jenine, de stans van Marianne design, de embossing folder is van Cuttlebug, het garen van Madeira Rayon en Mettler. Nog wat strassteentjes en roosjes erop en klaar is de kaart. Ik vind hem zelf echt super schattig, maar ben natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden.


Met deze kaart doe ik mee met de volgende challenges:

lieve groetjes Alexandra

7 opmerkingen:

  1. En of het een schatje is de kleuren het plaatje alles Alexandra is super bij elkaar gezocht ik ben trots op je ga jij da boekenlegger voor de Fadengrafik nog maken?
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. A very elegant card Alexandra and lovely rich colours.

    Thanks so much for joining our ;Any die will do' theme at Allsorts this week.

    B x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart heb je gemaakt zeg !!
    Mooie kleuren.

    Bedankt voor je deelname bij Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten.

    groetjes, Marjan
    Handmadebymar.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Alexandra, heb helemaal je kaart gemist, dan toch nog een reactie, beter laat dan nooit. Ik vind je kaart super. Wat een prachtig patroon! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Great card

    thanks for playing at Allsorts this week and i'm glad you enjoyed the challenge

    Emma xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart! Bedankt voor het meedoen bij EHI Borduurkaarten.

    GroetjeS Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig geborduurd kaartje Alexandra! Mooi geheel met de embellies! Bedankt voor het meespelen met de Challenge van HobbyVision en veel succes! Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra