Volgers

zondag 10 juni 2012

Een projectje

Zo vanavond een vrije avond, dus dan maar lekker freubelen. Ik had de vraag gekregen om een kaart te maken voor iemand die 65 werd. Zijn hobby's waren boten, voetbal en fietsen(race fiets). Nu had ik in Hobbyjournaal 86 een hele leuke boot gezien en dacht dan ga ik die maken. Het was een beetje buiten mijn comfort-zone, maar het was wel heel erg leuk om te doen. Ik moet zeggen het was wel even puzzelen. De bootkaart is heel leuk, maar blijft niet zo maar staan hihi. Nu had ik net een leuke mal gekocht van Joy, namelijk de kaartenstandaard mal. Ook heb ik de mal van het ankertje gebruikt van Marianne Design (die vind ik zo gaaf geworden).
Nou hier is ie dan. Ik vind hem best wel goed gelukt eigenlijk. Hoe vinden jullie hem?


groetjes Alexandra

1 opmerking:

  1. je bent echt een kanjer hoor!! Alexandra elke opdracht die je krijg daar maak je zulke mooie kaarten voor super. Harrolds is zo gaaf mijn mond viel open ik ben van hart en ziel een Rotterdammer maar ik was er nog nooit geweest je kan er alles kopen en ik ben natuurlijk gek van Derwent en nu had ik gummetjes voor in mijn apparaatje 30 voor 0.95 euro cent dat gumt op een batterijtje ook iets voor jou???? liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra