Volgers

zondag 10 juni 2012

Bedankt!

Zo ik heb eindelijk weer een kaartje wat ik jullie kan laten zien. Ik heb helaas de afgelopen 1,5 week niet zoveel tijd gehad om te freubelen omdat we een nieuw tuinhuisje hebben gekocht. We zijn hem eerst aan het beitsen voordat we hem in elkaar gaan zetten. Wat een karwei is dat zeg. We zijn nu ongeveer op de helft van het hout, dus hebben nog even te gaan. Ik moet wel zeggen als het huisje staat, kan ik geen kwast meer zien pffff.
Deze kaart heb ik tussendoor gemaakt. Het is geen moeilijke kaart, maar wel heel toepasselijk voor de persoon waarvoor hij bedoeld was. Ik heb tussendoor ook nog wel een beetje geborduurd, maar die kaart is nog niet af. Als het mee zit, ga ik die vanavond afmaken en dan laat ik hem nog even zien.

Hier is in ieder geval de kaart, hoor graag weer wat jullie er van vinden.


groetjes Alexandra

3 opmerkingen:

 1. Het is een echte klus kaart geloof ik of zie ik het verkeerd? Klussen is altijd een hoop werk maar wel heel slim om je schuurtje eerst te beitsen voor dat het in elkaar gezet wordt kan het hout niet rotten super idee en als het werk gedaan is gooi je alle kwasten weg ben je het zo vergeten. lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi

  Het is een leuke kaart geworden en laat zien dat er hard gewerkt is maar als het eindresultaat goed is dan kun je er straks wel lekker van gaan genieten

  gr Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je kaart hartstikke leuk! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra