Volgers

zaterdag 23 juni 2012

In de kerstsferen...

Hallo lieve mensen, leuk dat jullie de weg naar mijn blog weer hebben gevonden. Aller eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie voor mij achter laten, ik lees ze altijd met veel plezier en zit altijd te glunderen achter mijn pc-tje als ik ze lees.
Gisteren was ik begonnen met het inkleuren van een stempel van Penny Black, maar toen ik eenmaal klaar was met inkleuren, was mijn inspiratie ook weg dus heb ik hem aan de kant gelegd. Toen ik vanavond mijn hobbykamertje inliep en het afdrukje zag liggen schoot er ineens inspiratie door mijn hoofd hihi. Ik ben gaan zitten en ben niet gestopt tot het ideetje in mijn hoofd voor me lag... klaar en wel.
Het stempelafdrukje is dus van Penny Black, het achtergrond papier is van Joy en de kerstbal, kerstklok en de embosmal zijn van Marianne Design. Hij is precies zo geworden zoals ik had verwacht, heel leuk dus. Wat vinden jullie??


Groetjes Alexandra

4 opmerkingen:

 1. Jij ook bedankt voor alle lieve berichtjes Alexandra, je kaartje is weer schattig hoor en wat een lief stempeltje mooi gekleurd ook, een schatje lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje, en je stempel is super! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele leuke kaart geworden

  groetjes en een fijne zondag
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Alexandra,
  Ook ik zit hier te glunderen.....van je PRACHTIGE kerstkaartje ☺☺☺. Wat zijn die "BLACKJES" toch MOOI hè?
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra