Volgers

dinsdag 1 mei 2012

beetje inspiratie opgedaan

Hallo allemaal,

Toen ik vandaag thuis kwam na een frustrerende dag op mijn werk (niets ging zoals het hoorde) heb ik mezelf in mijn hobbyhokje geworpen en ben opzoek gegaan naar inspiratie. Na lang zoeken kwam ik in mijn lintenbak een lint tegen wat ik ooit bij de Bas heb gekocht. Ik dacht hier kan ik iets mee. Ik had namelijk nog een Tilda plaatje ingekleurd liggen met dezelfde kleur(wat een marzel). Omdat ik toch nog een beetje mijn zinnen wilde verzetten vanavond ben ik achter mijn bureau gaan zitten en heb zitten brainstormen wat ik nu eens zou gaan maken met dat lint in combinatie met dat plaatje. Zie hieronder het resultaat. Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.

Het plaatje heb ik ingekleurd met Copic Markers, het wit met oranje roosje en de brad zijn van Doe@ding, De oranje met witte roosjes zijn van de Boekenvoordeel, de grote bloem en het achtergrond papier is van de Trekpleister, het lint van de Bas van der Heide en de vlinder van de Xenos. Een lekker bij elkaar geraapt zooitje hihi.

groetjes Alexandra

4 opmerkingen:

 1. WAt een leukerd, prachtig gemaakt.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je kaart prachtig gemaakt en wat heb je Tilda mooi ingekleurd. Je ziet de schaduw in der haar heel goed en ook in haar jurkje, kortom, in één woord: GEWELDIG! groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Alexandra mijn complimenten hoor ik begrijp dat je je zinnen wil verzetten en met deze kaart is het je goed gelukt, je hebt Tilda héél mooi ingekleurd Ik wens je morgen heel veel sterkte en als het goed is ligt er een verrassing in de brievenbus, wat zal jij dan blij zijn en dat mag dan ook wel Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijeengeraapt, maar met een mooi resultaat. Fijn dat je afleiding had. Groetjes, Andre

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra