Volgers

zaterdag 19 mei 2012

Onze trouwkaart

We zijn de afgelopen twee dagen druk bezig geweest met het beitsen van het huis, dus heb niet zo veel kunnen freubelen helaas. Vnadaag nog wel gezellig met vrienden naar de dierentuin geweest en lekker gegeten bij de Japaner. Nu is het zo dat we morgen twee jaar getrouwd zijn en omdat ik er toch wel een beetje trots op ben, wil ik jullie onze trouwkaart laten zien die ik heb gemaakt. Ik heb er toen 35 moeten maken en daarna heb ik 3 maanden niet aan mijn hobbyspullen gezeten. Het was wel heel erg leuk om te doen, want je bent toch met je bruiloft bezig, maar dat was eens en nooit meer hihihi. 35 keer dezelfde kaart maken is toch net iets te veel van het goeie, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Als ik eraan terug denk krij gik nog kramp in mijn vingers van het borduren hihi
Hieronder is de kaart die we hebben verstuurd. Lees graag weer jullie lieve berichtjes.


groetjes Alexandra

4 opmerkingen:

 1. Hoi hoi
  Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag en het is wel een mooie kaart die je toen gemaakt hebt.
  En het is idd veel werk he als je zelf kaarten maakt.
  Ik ben nu bezig met geboorte kaartjes voor de buren die verwachten in augustus hun tweede kindje (60 stuks kaarten )ben met en met alles aan het maken.

  groetjes Cindy
  ps ik ben morgen 14 jaar getrouwd (time flies when you`re having fun)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou liefie als het goed is hoef je ze toch nooit meer te maken,maar je hebt er twee jaar geleden wel iets moois van gemaakt gefeliciteerd met jullie twee jarig huwelijk en een fijne dag saampjes lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Alexandra,
  Van ♥-e Gefeliciteerd met jullie trouwdag morgen en maak er samen een hele fijne en gezellige dag van.
  Jullie trouwkaart ziet er heel erg MOOI uit en dat moet werkelijk een GIGA klus geweest zijn.....maar dan heb je ook wat ☺☺☺.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke mooi jullie trouwkaart. Dat zal inderdaad een klus geweest zijn. Pfff. Maar het resultaat mag er zijn hoor.
  Heb gelijk even verder gespiekt, want ik blog niet zoveel meer op het moment. Het ontbreekt me echt aan tijd.
  Super zijn de vorige creaties, heel mooi!
  Lieve groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra