Volgers

vrijdag 25 mei 2012

Wat een weer!!!

Zo mensen wat een weertje in eens in ons normaal gesproken koude kikkerlandje. Maar wel lekker. Houden jullie het ook nog een beetje uit met de hitte? Het enige vervelende wat ik eraan vind, is dat ik niet zo veel fut heb om te freubelen. Hoe zit het met jullie? Zo 's avonds nog wel een uurtje als de ergste hitte weg is, maar daar maak ik dan ook weer geen kaartje in. Ik moet jullie dus helaas mededelen, dat er wel een kaartje in de maak is, maar daar zit best een aardig borduurwerkje op. Het kan dus nog even duren eer deze klaar is. Het is een borduurtje van Sjaak van Went uit hobbyjournaal 87. Als hij klaar is zet ik hem er gelijk op, maar wanneer dat is weet ik niet.

groetjes Alexandra

1 opmerking:

  1. Het is te begrijpen Alexandra ik heb vanavond een kaart gemaakt voor de mini challenge van Jolanda ik post hem morgen,ik zit met het zweet op mijn bolletje zo heet is het hier nog binnen.Succes met je kaart en we zien hem vanzelf wel verschijnen.Fijne pinksterdagen liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra