Volgers

woensdag 16 mei 2012

verhuiskaart

En dan op voor het volgende kaartje. Een verhuiskaart, pffff dat vind ik ook altijd wel lastige kaarten. Het kan heel makkelijk zijn, maar het zijn jonge mensen waar het heen gaat, dus dan ook maar proberen om er een leuke  kaart van te maken. Niet zo'n geijkte kaart in ieder geval. Ik zoeken en zoeken en toen vond ik hem. Het perfecte plaatje.  Een maal het plaatje ingekleurd zoals ik hem in mijn hoofd had, kwam mijn volgende probleem. Het juiste achtergrond papier vinden. Ik ben in mijn goed gevulde pizza doos gedoken en daar kwam ik het tegen... en natuurlijk helemaal onderin de doos. Mocht er dus nog iemand een goede manier weten om je scrappapier goed op te bergen zodat je makkelijk iets kan vinden, vertel het me aub. Ik heb vandaag tot twee keer toe ±80 scrapvellen in mijn handen gehad pffff. Maar oke, de volhouder wint. Hieronder het resultaat van het kaartje. Hoop dat jullie hem leuk vinden en ben weer benieuwd naar de leuke berichtjes.


groetjes Alexandra

3 opmerkingen:

 1. Deze is ook helemaal geweldig! Wat heb je een inspiratie. Hartstikke gaaf. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een plaatje van een kaartje geworden, zo zie je maar met spitten in de spulletjes die je hebt kom je al een heel eind lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk deze verhuiskaart

  liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra