Volgers

zondag 28 september 2014

Kerstkaartje

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Leuk dat jullie weer even komen kijken. Vandaag ben ik weer druk bezig geweest met een kerstkaartje. Dus muziekje aan en swingen maar hihi. Ik heb weer gekozen voor een digi van Mo's Digital Pencil Shop. Die heeft toch wel erg leuke kerstdigi's. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen.

Ik ben ook bezig geweest met de Noor ijskristallen. De kleinste van de 3 losse en de rand. De rand heb ik een beetje ingeknipt en om mijn ovaal heen gelegd. Vond het wel een leuke oplossing voor een randje. Het papier dat ik gebruikt heb is van Woodland en heeft een glitter erin zitten. Dus het is een beetje een glitterkaartje geworden, maar dat heeft wel wat kerstachtigs toch?


De digi heet Winter Fairy Pyry en heb ik ingekleurd met mijn Copics. Dit blijft toch wel lekker rustgevend ^.^ De achtergrond het ik bewerkt met de pan pastel pearls. Dit geeft toch ook wel een leuk glim-effect.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E01-E11
Hesje + Bellen: BG10-BG72-BG75
Besjes: R35-R56-R59
Hulstblaadjes: G21-G24-G28-G29
Bontjes + Rokje: G20-YG11-YG61-YG63
Vleugels: G00-G20-YG11
Lint: Y1-YG11-YG63

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn kaartje en tot de volgende keer maar weer.


2 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra