Volgers

vrijdag 26 september 2014

Booooo!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blogje.

Daar ben ik weer met een kaartje en natuurlijk weer een halloween kaartje hihi. Ik moet echt aan mijn kerstkaarten beginnen, maar dit blijft gewoon leuk. Vandaag bij de Demodagen van Doe@ding hier in Spijkenisse ook weer wat leuke dingetjes aan geschaft en ik ben dan ook maar begonnen met het uitproberen hiervan. 

Vandaag dan ook een kaartje met wat nieuwe spulletjes, waaronder dit hele leuke stempeltje van Penny Black van de set Glenda and Franky. Ik vond hem zo lief dat ik hem niet kon laten hangen hihihi. En natuurlijk heb ik haar ingekleurd met mijn Copics.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Haar: B99-B97-B95
Huid: E11-E01-E00-E000
Kat: C9-C7-C5
Kleding: W7-W6-W4-W2-N9-N7-N5-N3-R89-YR09-YR04
Bezem: E79-E77-E74-E29-E27-E25
Pompoenen: R89-YR09-YR04-YR09-YR16-YR15-YR18-YR15-YR12

Ik had besloten om een beetje te spelen met de spiderweb mask van Dutch Doobadoo en vond daar de spin van Spellbinders wel heel erg leuk bij passen. Ik heb de Mask bewerkt Versamark en daarna bestrooid met Fran-tage Aged Marine van Stampendous. Dit vond ik wel een heel leuk effect hebben. Dan kan de spin van Spellbinders natuurlijk niet achterblijven, dus deze heb ik bewerkt met Lava Black van Cosmic Shimmer. Ook dit geeft weer een heel gaaf effect.


Verder nog stukjes achtergrondpapier erbij gezocht en wat stickers en klaar is de kaart weer.


Het is altijd weer jammer als ie af is, maar aan de andere kant dan kan je weer met een nieuwe beginnen. Toch maar eens met die kerstkaarten beginnen hihihi.

Bedankt voor het langskomen weer en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterliet.
1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra