Volgers

woensdag 24 september 2014

Happy Halloween

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Na 2,5 week vakantie eindelijk weer aan het freubelen geweest vandaag. Ik had toch wel lichtelijke afkickverschijnselen. Ik heb daarom ook gekozen voor een halloween kaartje. Hier kan je je lekker uit leven in huidskleur enzo. Het haar blijf ik moeilijk vinden, vooral als je geen richtlijnen hebt van de maker. Ik heb gekozen voor Frankenstein en zijn bruid, vond ik wel leuk bij elkaar en past ook wel bij Halloween.

Na alles bij elkaar gezocht te hebben, ben ik begonnen met kleuren. Omdat ik buiten de lijntjes was gegaan, heb ik besloten om de afbeeldingen uit te snijden. Het geeft ook wel een mooier effect als je twee plaatjes op 1 kaart wil doen. 


Ik ben begonnen met de Bride of Frankenstein van Mayzy Art. Het is zo'n leuke afbeelding.


De kleuren die ik voor haar heb gebruikt zijn:
Huid: BV20-BV23-BV25-BV29
Haar: BV08-C4-C5-C7-C9-110
Oorbel: Y13-Y15-Y17
Jurk: R56-RV66-R59-N1-N3-N5-N7

Nadat ik haar had uitgesneden ben ik aan de slag gegaan met Frankenstein zelf.


Voor hem heb ik gekozen voor:
Huid: YG61-YG63-YG67
Haar: C93-C5-C7-C9
Broek: YR12-YR15-YR18
Jasje en schoenen: E31-E33-E35-E57-E79
Bout: C5-C7
Hier dan nog de voor- en binnenkant van de kaart zoals hij is geworden.Het achtergrond papier dat ik gebruikt heb is "Spirited" van Authentique. De tekst Happy Halloween komt hier ook uit. De tekst aan de binnenkant van de kaart is van een groot vel "Steampunk Spells" van Graphic45.

Ik hoop dat jullie het weer een leuke kaart vonden en tot de volgende keer maar weer ^.^1 opmerking:

  1. Zo'n ontzettend mooi en leuk kaartje :) En Halloween kaartjes zijn ook zoooooo ontzettend leuk om te maken. Toen wij samen zaten te freubelen en ik voor het eerst een halloween kaart heb gemaakt was ik gelijk verslaafd hihihiih

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra