Volgers

maandag 8 september 2014

Copics DT - Handmade with Love

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Ik dacht eens wat anders dan kerst te doen en kwam toen deze stempel tegen. Ik heb er een vintage kaartje van gemaakt. De mensen die mij een beetje kennen zullen zeggen, jij?? vintage?? En ja inderdaad, ik heb weer een poging gewaagd. En ondanks dat ik niet zo goed ben in het maken van vintage kaarten, vind ik deze toch wel goed gelukt.


Ik ben ook aan het stoeien geweest met de nieuwe Pan Pastel pearls en die zijn wel heel erg leuk en zo veelzijdig. Ik heb namelijk de achtergrond hiermee gemaakt, in combinatie met een achtergrondstempel van Noor! Design. 


Ook de veertjes heb ik er een beetje kleur mee gegeven. Aan de hand van mijn achtergrond en de bloemen die ik erbij heb gebruikt, ben ik opzoek gegaan naar de kleuren die ik zou gebruiken om Tilda in te kleuren. Ik heb mijn Copic Color kaart erbij gepakt (deze is te vinden aan de linkerkant van deze pagina onder downloads) en daarbij gekeken welke kleuren het mooist zouden kleuren bij mijn achtergrond.


De stempel die ik heb gebruikt is Magnolia's Tilda in evening dress. De kleuren die ik uiteindelijk heb gekozen om haar mee in te kleuren zijn:
Huid: E0000-E000-E00-E21
Haar: E31-E35-E37
Jurk: RV000-RV91-RV93-RV95
Champagne: Y23-Y26
Glas: B0000-B00
Sterren: Y13-Y17


Niet te vergeten nog wat mooie bloemen erbij van Wild Orchid Crafts en hij is klaar voor versturen.

Ik wens jullie allemaal een fijne maandag en tot de volgende keer maar weer.


1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra