Volgers

donderdag 31 mei 2012

bruidspaartje

Zoals al een tijdje geleden beloofd hier de trouwkaart die ik op bestelling had gemaakt. Ze was er al helemaal weg van voordat hij af was en was er verliefd op toen hij af was. Ik vind hem ook wel erg geslaagd geworden.
Hoor ook graag wat jullie er van vinden.

Met deze kaart doe ik mee met de challenge van:
- Divas by design: challenge 37: Anything goes


groetjes Alexandra

Toekans

Ik ben weer flink bezig geweest. Tijdens het mooie weer lekker buiten zitten borduren zoals jullie al weten en dit is een van de borduurseltjes die ik heb gemaakt toen. Het is een borduursel van Sjaak van Went en het plaatje is van Studio Light. Verder nog een stans en stempel van Marianne Design en wat strasssteentjes en stickerrandjes en hoekjes.

Met deze kaart doe ik mee met de Challenge van:
- Nadia's challenge blog: Challenge 32: Vogels in 3D
Divas by Design: Challenge 37: Anything goes


Ik vind hem best wel leuk geworden. Wat vinden jullie ervan?

groetjes Alexandra

dinsdag 29 mei 2012

Zo nu maar weer eens een kaartje

Het is eindelijk wat koeler in mijn hobbykamertje, dus kan ik weer eens freubelen. Met het warme weer ben ik ook wel bezig geweest, maar dan met borduren. Ik heb het weer helemaal gevonden. Ik was een tijdje gestopt met borduren, omdat ik het stempelen had uitgevonden, maar ben weer terug. 
Het patroontje wat ik heb gebruikt komt uit hobbyjournaal 87 en is van Sjaak van Went. Het plaatje is van Yvonne Creations volgens mij en het garen wat ik heb gebruikt is van Madeira Rayon. Verder nog strasssteentjes en achtergrondpapier van van de Trekpleister en van Forever Friends "Spring Time".

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van:
-Allsorts Challenge Blog: week 156- it's our third birthday

Ik lees graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

vrijdag 25 mei 2012

Wat een weer!!!

Zo mensen wat een weertje in eens in ons normaal gesproken koude kikkerlandje. Maar wel lekker. Houden jullie het ook nog een beetje uit met de hitte? Het enige vervelende wat ik eraan vind, is dat ik niet zo veel fut heb om te freubelen. Hoe zit het met jullie? Zo 's avonds nog wel een uurtje als de ergste hitte weg is, maar daar maak ik dan ook weer geen kaartje in. Ik moet jullie dus helaas mededelen, dat er wel een kaartje in de maak is, maar daar zit best een aardig borduurwerkje op. Het kan dus nog even duren eer deze klaar is. Het is een borduurtje van Sjaak van Went uit hobbyjournaal 87. Als hij klaar is zet ik hem er gelijk op, maar wanneer dat is weet ik niet.

groetjes Alexandra

dinsdag 22 mei 2012

Een lieve Magnolia kaart

Zo vanavind weer flink aan de freubel gegaan en weer eens een kaart gemaakt met een Magnolia stempel hihi. Ze zijn toch wel verslavend als je er eenmaal aan begint. Het achtergrond papier komt bij Doeading vandaan (uit mijn gevulde pizzadoos) en de stempel van Magnolia trouwens ook. Het kant aan de zijkant komt bij Comefashion vandaan en de tekststempel en de parels bij de Boekenvoordeel. De stempel heb ik ingekleurd met Copic Markers en ik heb geprobeerd er een schaduw randje bij te maken. 
Met deze kaart doe ik dan ook maar weer mee met een aantal Challenges nl:
- Simply Magnolia: Pearls and lace
- Just Magnolia: week 157: a Fun Sketch for you
- Ge-We hobbychallenge: een verjaardagskaart voor een dame/meisje in pastelkleurtjes
- 2 Sisters Challenge Blog: Challenge 92 Stars
- Divas by Design: Challenge 35 We are Tickled Pink


Hoor graag van jullie hoe jullie hem vinden geworden.
Groetjes Alexandra

maandag 21 mei 2012

een voorjaarskaart

Als eerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten op mijn blogje. Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie op kunnen doen. 
Ik was gisteren al begonnen met het borduren van een kaart met een patroontje wat ik tegen kwam in Hobbyjournaal 86. Het is een patroontje van Sjaak van Went. Ik heb de borduurgaren van Madeira gebruikt en het plaatje durf ik niet te zeggen want die had ik al voorgeknipt. De vlindertjes zijn van de Wibra en de strasbloemetjes van de Action. Het achtergrondpapier komt uit een blok van de Trekpleister.
Met deze kaart doe ik mee aan de volgende Challenges:
Fadengrafik- Challenge blog: Challenge 15 Lila
De Creatieve Zebra: Challenge 21 kaart met een insect
Lees ook graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

zondag 20 mei 2012

appeltjes plukken

Vandaag weer lekker in de tuin gezeten met een kaartje. Wat een weertje was het vandaag zeg. Helemaal onverwachts toch weer mooi weer. Ik heb het stempeltje ingekleurd met Copic Markers, de roosjes zijn van de trekpleister, Doeading en de Boekenvoordeel en het ponsje wat ik heb gebruikt voor de rozen blaadjes is van Nellie Snellen. Het achtergrondje is van de Action.
Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

zaterdag 19 mei 2012

Onze trouwkaart

We zijn de afgelopen twee dagen druk bezig geweest met het beitsen van het huis, dus heb niet zo veel kunnen freubelen helaas. Vnadaag nog wel gezellig met vrienden naar de dierentuin geweest en lekker gegeten bij de Japaner. Nu is het zo dat we morgen twee jaar getrouwd zijn en omdat ik er toch wel een beetje trots op ben, wil ik jullie onze trouwkaart laten zien die ik heb gemaakt. Ik heb er toen 35 moeten maken en daarna heb ik 3 maanden niet aan mijn hobbyspullen gezeten. Het was wel heel erg leuk om te doen, want je bent toch met je bruiloft bezig, maar dat was eens en nooit meer hihihi. 35 keer dezelfde kaart maken is toch net iets te veel van het goeie, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Als ik eraan terug denk krij gik nog kramp in mijn vingers van het borduren hihi
Hieronder is de kaart die we hebben verstuurd. Lees graag weer jullie lieve berichtjes.


groetjes Alexandra

donderdag 17 mei 2012

alweer een baby geboren

Vandaag kreeg ik te horen dat een collega van mij was bevallen van een jongen. Dus hiervoor moest ook een kaartje gemaakt worden. Ik ben flink bezig geweest met de stempels van Eline. De babystempel is van Meljens designs. En alles is blauw hihi behalve het badeendje.
Hieronder het resultaat van het kaartje. Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

in de kerstsferen

Vandaag was ik in de kerstsfeer, nou ja, nadat ik een filmpje had gezien op Youtube. Ik was gelijk ge├»nspireerd en wilde heel graag zo'n kaart maken. Dus ik in mijn bak met ingekleurde stempels gedoken, want ik had nog een ingekleurde Magnolia stempel liggen. Achtergrondpapier erbij gezocht, dit komt bij de trekpleister vandaan en een mooi lint, bij de marskramer vandaan. Ik ben aan de slag gegaan en kon niet meer stoppen. Ik heb zelfs een kerstmuziekje erbij opgezet, moest niet gekker worden. Maar ik moet zeggen het resultaat is wel erg leuk geworden. Hoop dat jullie dat ook  vinden. Ik lees graag weer de berichtjes die jullie voor mij achter laten.

De kaart zoals hij verstuurd wordt:

De binnenkant is los:

De kaart en binnenkant naast elkaar:

groetjes Alexandrawoensdag 16 mei 2012

verhuiskaart

En dan op voor het volgende kaartje. Een verhuiskaart, pffff dat vind ik ook altijd wel lastige kaarten. Het kan heel makkelijk zijn, maar het zijn jonge mensen waar het heen gaat, dus dan ook maar proberen om er een leuke  kaart van te maken. Niet zo'n geijkte kaart in ieder geval. Ik zoeken en zoeken en toen vond ik hem. Het perfecte plaatje.  Een maal het plaatje ingekleurd zoals ik hem in mijn hoofd had, kwam mijn volgende probleem. Het juiste achtergrond papier vinden. Ik ben in mijn goed gevulde pizza doos gedoken en daar kwam ik het tegen... en natuurlijk helemaal onderin de doos. Mocht er dus nog iemand een goede manier weten om je scrappapier goed op te bergen zodat je makkelijk iets kan vinden, vertel het me aub. Ik heb vandaag tot twee keer toe ±80 scrapvellen in mijn handen gehad pffff. Maar oke, de volhouder wint. Hieronder het resultaat van het kaartje. Hoop dat jullie hem leuk vinden en ben weer benieuwd naar de leuke berichtjes.


groetjes Alexandra

er is er een jarig hoera hoera

Vandaag weer druk bezig geweest. We hadden een buurvrouw die jarig was geweest en een buurman die jarig was geweest en vrienden die verhuisd zijn. Dus ik ben vandaag weer flink aan de freubel gegaan. Voor de buurvrouw had ik nog een mooi kaartje liggen, maar voor de buurman niet. Ik kwam er ook achter dat ik geen verhuiskaartjes had, dus dan maar aan de slag. De eerste kaart waar ik mee aan de slag ben gegaan is die van de buurman. Hij werd 51 en ik wou toch een humoristische kaart maken. Ik moet zeggen volgens mij heeft hij wel flink gelachen toen hij de kaart zag. Ik had eigenlijk wel zijn gezicht willen zien hihi.
Met deze kaart doe ik ook weer mee met de challenge van Elke kaart een feestje. Deze keer is het een makkelijke namelijk alles mag. En daar kan ik deze dan zeker wel voor opgeven. hihihi

Hieronder is het resultaat van mijn brouwsel. Hoor graag wat jullie er van vinden.

groetjes Alexandra

Beterschapskaartje

Een van mijn volgers moest geopereerd worden, dus dacht ik dan zal ik haar maar een kaartje sturen om haar beterschap te wensen. Via contact met haar dochter achter het adres gekomen en haar een lief kaartje gestuurd. Zie hieronder het resultaat.


groetjes Alexandra

P.S. Corrie ik ben blij dat alles goed is gegaan en dat je weer pijnvrij bent.

maandag 14 mei 2012

weer eens een mannenkaartje

Jeetje mina wat een bevalling. Ik had een afdrukje liggen wat ik had gemaskerd, nu dacht ik eergisteren, laat ik daar eens wat mee doen, want hij is wel heel erg leuk. Ik denken en denken en toen maar begonnen. Op hoop van zegen dus maar. Ik weet nu waar ik aan begonnen ben. Het was een aardig kleur werkje. Nooit gedacht dat je zo lang met een stempel bezig kon zijn. Daar ben ik nu dus achter.
Met deze kaart dan ook maar gelijk meedoen aan een aantal challenges namelijk:
- De creatieve Zebra: anything goes
- Allsorts challenge blog: card for man or boy
- Divas by Design: one for the boys
- Just Magnolia: more than one stamp
Hoor graag weer wat jullie er van vinden.


groetjes Alexandra

vrijdag 11 mei 2012

Beterschapskaartje

Ik ben de afgelopen dagen zo in de avond uurtjes bezig geweest met het borduren en verder aankleden van dit kaartje. Met dit kaartje doe ik mee met de challenge van Creaine scrap en borduurblog.
Vandaag heb ik hem afgemaakt.
Hoor graag weer wat jullie van mijn creatie vinden.


Groetjes Alexandra

maandag 7 mei 2012

Oosterse schermkaart

Vandaag was ik weer een beetje in de oosterse sferen. Ik was gisteren al begonnen met het borduurwerkje, maar heb hem vandaag verder afgemaakt.
Hoor graag weer wat jullie er van vinden.
groetjes Alexandra


zondag 6 mei 2012

geboorte kaartje

Ik ben vrijdag al begonnen met een geboortekaartje en heb hem vandaag eindelijk af weten te maken. Ik heb de stempel ingekleurd met mijn copic markers. Het lint komt van de Xenos en de knoopjes zijn van de hobbyvoordeel. Het achtergrond papier heb ik bij Doe@ding vandaan. Daar ben ik vrijdag ook nog even langs geweest, want daar hadden ze een pizzadoos vullen met scrappapier voor maar €12,50. Dat kon ik niet laten schieten natuurlijk. Met deze kaart wil ik meedoen aan de Challenge van 2 Sisters Challenge blog
Hoop dat jullie hem weer leuk vinden, laat het maar even weten.

groetjes Alexandra

dinsdag 1 mei 2012

beetje inspiratie opgedaan

Hallo allemaal,

Toen ik vandaag thuis kwam na een frustrerende dag op mijn werk (niets ging zoals het hoorde) heb ik mezelf in mijn hobbyhokje geworpen en ben opzoek gegaan naar inspiratie. Na lang zoeken kwam ik in mijn lintenbak een lint tegen wat ik ooit bij de Bas heb gekocht. Ik dacht hier kan ik iets mee. Ik had namelijk nog een Tilda plaatje ingekleurd liggen met dezelfde kleur(wat een marzel). Omdat ik toch nog een beetje mijn zinnen wilde verzetten vanavond ben ik achter mijn bureau gaan zitten en heb zitten brainstormen wat ik nu eens zou gaan maken met dat lint in combinatie met dat plaatje. Zie hieronder het resultaat. Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.

Het plaatje heb ik ingekleurd met Copic Markers, het wit met oranje roosje en de brad zijn van Doe@ding, De oranje met witte roosjes zijn van de Boekenvoordeel, de grote bloem en het achtergrond papier is van de Trekpleister, het lint van de Bas van der Heide en de vlinder van de Xenos. Een lekker bij elkaar geraapt zooitje hihi.

groetjes Alexandra