Volgers

zondag 25 maart 2012

En nog een verjaardagskaartje

Hallo allemaal,

Jaja, het was vandaag druk met de verjaardagen. We zijn ook nog bij vrienden geweest voor een verjaardag namelijk. Voor die vriend van ons vond ik het wel moeilijk. Ja ach wanneer is een mannenkaart niet moeilijk denk ik dan maar. Maar aangezien hij van sport houdt ( om naar te kijken dan) heb ik daar maar dankbaar gebruik van gemaakt. Hieronder dan het resultaat. Ik blijf nog steeds van mening dat ze meer freubeltjes moeten gaan maken die je op een mannenkaart kan plakken. Het blijft een kale bedoeling, maar hij is wel leuk en de ontvanger vond hem zelfs heel erg leuk. En dat is het belangrijkste.


Ik hoor graag wat jullie er van vinden.
Groetjes Alexandra

2 opmerkingen:

  1. Je hebt helemaal gelijk wat mannenkaarten betreft ik heb gisteren bij Gunter een heel mooi Tim Holtz blok gekocht het was net binnen en ja daar kan ik wel wat mee,maar je kaart ziet er echt mannelijk uit hoor groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi,

    Het is een leuke kaart geworden

    groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra