Volgers

zaterdag 17 maart 2012

das nou jammer

Hallo allemaal, het kaartje dat ik naar mijn broer heb gestuurd is nooit aangekomen. Ik heb dus maar afgesproken dat ik het kaartje hier op mijn blog neer zet, zodat hij kan zien hoe hij eruit zag. Ik vind het altijd jammer als zoiets gebeurt. Je stopt er toch wel wat werk in en dan gaat het ergens anders fout. Bij deze dus het kaartje voor mijn broer. 


En nu maar hopen dat het volgende kaartje wel aankomt.
groetjes Alexandra

5 opmerkingen:

 1. Wauw vet kaartje
  en idd jammer dat het niet is aangekomen
  groetjes en een fijn weekend
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoere kaart! Jammer dat hij niet is aangekomen. De post is ook niet meer wat ie is geweest. Gelukkig kan je broer hem nog wel op je blog zien. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Lexie dat heet nu post nl heel nederland gaat naar de bliksem als het zo door blijft gaan maar, ik weet zeker als je broer hem nu op je blog ziet is hij vast verrast fijn weekend Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een stoere kaart Lexie, je broer zal hem zeker mooi vinden.
  Groetjes Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supergave kaart is dit. Zeker, het komt veel vaker voor. Maar dan ben ik altijd benieuwd waar dat dan blijft. maar goed hij kan hem nu ook zien, gelukkig.
  groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra