Volgers

zondag 15 maart 2015

Vandaag is jouw dag...

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten op mijn blog. Leuk dat jullie mij zijn gaan volgen. 
Voor vandaag heb ik voor jullie een simpel, maar wel leuk kaartje. Ik zat met mijn schoonzus op Skype te freubelen ( dit doen we wel vaker omdat we best ver bij elkaar vandaan wonen) en die kwam met een hele leuke kaart die ze had gevonden op google. Ik heb hem wat eigen gemaakt en er een mannenkaart van gemaakt. Pas geleden heb ik voor haar ook een blogje gemaakt, omdat ook zij haar mooi kaartjes wel wilde laten zien. Ga eens een kijkje nemen, ook zij maakt hele leuke kaartjes:


Voor het kaartje heb ik verschillende materialen gebruikt. Het knoopje heb ik gekregen van mijn schoonzusje, die zijn zo lief ^.^. De tag is gemaakt met een stans van MFT en het plaatje is van Studio Light. Als achtergrondpapier heb ik gebruik gemaakt van een behang staaltje.


Het kleine ezeltje heb ik gekregen van Jolanda Bergmans, ik gebruik hem meestal om foto's te maken van mijn kaartjes. 

Ik hoop dat julie het weer een leuk kaartje vinden en wens jullie een fijne zondagavond toe en welterusten voor straks.



4 opmerkingen:

  1. Superleuk kaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is een heel erg leuk kaartje geworden meis. En wat is het toch altijd gezellie hey zo saampies freubelen via skype. En dank je wel dat je mn blogje promoot :)
    Dikke kuss en knuff je schoonzussie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel schat en tuurlijk doe ik dat ;) je verdiend gewoon volgers met die super leuke kaartjes die je maakt. En wat zouden we tegenwoordig toch moeten doen zonder skype hihihi
      kuss en knuffie je schoonzussie <3

      Verwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra