Volgers

donderdag 5 maart 2015

Bunnies, Chicks and Daffidills...

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Vandaag heb ik weer wat anders dan anders. Een kaart die ik eigenlijk nooit gemaakt heb. Zowel de Layout/vorm als het thema niet. Ik heb bij Doe@ding de 2e Doe@kit gehaald en daar zat dit schitterende papier  en het plaatje bij. De kits zijn zo leuk om mee te werken, dat je bijna niet meer wil stoppen met maken.

Het is dan ook geweldig om hier paaskaartjes mee te maken. Elke keer bestaat de kit weer uit andere dingen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Hieronder dan de kaart die ik ermee gemaakt heb. 


Hier de linkerkant met een stempeltje dat zat bij de easter stamp kit van Forever friends. Is precies het maatje wat ik nodig had. De bloemetjes heb ik van mijn lieve schoonzusje gehad.


De stans in het midden is van Noor, met daarop het plaatje dat bij de Doe@kit zat. Drie bloemetjes eronder van Wild Orchid Crafts om het een beetje een hartjes vorm te laten lijken. De blaadjes zijn gemaakt met een Nellie Snellen Floral Punch.De rechterkant heb ik zo gelaten zodat daar eventueel nog wat geschreven kan worden.
Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn creatie.4 opmerkingen:

 1. helemaal leuk ! mooi gemaakt
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je een geweldige lentesfeer op deze kaart hebt getoverd. Mooi hoor!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra