Volgers

zaterdag 4 oktober 2014

DT kaartje Copic Marker Benelux: Merry Christmas

Hallo lievevolgers en bezoekers van mijn blog.

Gisteren was het weer mijn beurt om iets te plaatsen op het Copic Marker Benelux blog. Dit wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Het weekend is weer begonnen en omdat er toch wel wat mensen nog met de kerstkaarten bezig zijn, dacht ik ik doe er nog 1. En ja als je er eenmaal aan begint is het toch wel erg leuk. Ik ben altijd helemaal in de stemming op zo'n moment, tot het punt dat ik zelfs een kerstmuziekje op de achtergrond heb draaien, hihi. Hebben jullie dat ook?

Dit keer heb ik gebruik gemaakt van de Dutch Doobadoo Shape Art mal van de ster. Je ziet hem de laatste tijd regelmatig voorbij komen en hij is ook heel erg leuk om mee te werken. Je kan hem namelijk buiten je kerstkaartjes eigenlijk overal voor gebruiken.

Zoals jullie kunnen zien heb ik weer een digi gebruikt van Mo Manning. De volgende zal ik een andere maken, maar deze zijn gewoon te leuk ^.^  Voor de basis heb ik Kraft gebruikt omdat dit ook weer terug kwam bij de tekst. Het achtergrond papier dat ik heb gebruikt is van Bo Bunny. De hulsttakjes zijn van Marianne Design.

De ijskristallen die ik heb gebruikt zijn van Noor! Design Winter wonderland. Hier heb ik een brad in gedaan in de vorm van een ijskristal. Vond het wel een leuk geheel zo.


Deze tekst is ook van Dutch Doobadoo. Ik vind ze heel makkelijk te gebruiken op de kerstkaartjes. En ik vind ze mooi ^.^


De kleuren die ik heb gebruikt om Mo Manning's Little elf Kit in te kleuren zijn:
Huid: E50-E51-E21-E23 en R21 voor de lippen
Haar: E07-E09
Kleding: YG13-YG25-YG17-N4
R22-R24-R27-C5
Bont: W00-W0-W1
Ster: YG13-YG15-YG19


Ik hoop dat jullie weer een beetje geïnspireerd zijn om aan de slag te gaan met de kerstkaartjes en leuk dat jullie even langs zijn geweest om te komen kijken. Tot de volgende keer weer.


2 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra