Volgers

zondag 17 maart 2013

een scheve easel kaart

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Vandaag het tweede kaartje wat ik heb gemaakt gisteren. We zeiden op een gegeven moment tegen elkaar, nu gaan we een kaart maken met kleuren die we anders bijna nooit gebruiken. Nou het is gelukt. Het is een scheve easel kaart geworden met oranje en donker geel. Irene heeft ook haar kaartje op haar blog gezet, ga gerust even kijken. Ik heb een plaatje erop gedaan met schildpadden. De achtergrond stans is gemaakt met een stans van Joy!.Wat bloemen en takjes erbij gemaakt met een stans van Crealies, nog wat strasjes erbij en klaar was lexie. Het is heel wat anders, maar vind hem wel leuk geworden. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.


Liefs Alexandra

6 opmerkingen:

 1. We hebben t onszelf wel lastig gemaakt hey met deze kaarten en dan vooral de kleuren hahahha. Maar t was heel erg leuk en je hebt een hele mooie kaart gemaakt. Misschien moeten we de volgende keer toch eerst het plaatje vinden en dan pas de kleuren van het karton hahaha.
  Alhoewel deze volgorde was trouwens ook wel eens leuk om uit te proberen.
  lief xx irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kaart. Apart! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Alexandra, niets is zo leuk om lekker met elkaar te freubelen, daar weten wij alles van toch?
  Je hebt twee prachtige kaarten gemaakt, mijn complimenten hoor.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig weer Alexandra zo zie je maar weer hoe leuk het is om met elkaar te frobelen en zo ideetjes op te doen, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel goed uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra