Volgers

zondag 21 oktober 2012

Vrolijk kerstfeest

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes die jullie voor mij achter laten. Ik wordt er altijd heel erg vrolijk van.
Ten tweede wil ik twee nieuwe volgsters verwelkomen,  namelijk Ans en Rianne, welkom op mijn blog en hoop dat jullie een beetje inspiratie kunnen opdoen. 
Vandaag ben ik ook maar aan het freubelen geslagen aangezien het weer er niet naar was om iets anders te doen. Ik ben een beetje in de kerstsferen dit weekend geloof ik, want ik heb weer een kerstkaart gemaakt. Gisteren heb ik bij Cindy een paar stempeltjes mogen afdrukken, waaronder degene die ik nu gebruikt heb. Hartelijk dank daar voor Cindy, het is echt een snoepie. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Copics, de stansen zijn van MD en Nellie Snellen. Het achtergrondpapier komt uit een oud blokje van de trekpleister. Ik ben de laatste tijd maar een beetje mijn achtergrondpapier aan het opruimen, want ik kan het bijna niet meer kwijt haha. Kennen jullie dat probleem? dat je elke keer weer leuk nieuw achtergrondpapier zien en het dan toch weer niet kunnen laten...
Hieronder dan mijn kaartje. Ik vind hem zelf erg leuk geworden, weer eens wat anders dan de standaard kleuren, maar ben natuurlijk ook heel nieuwsgierig hoe jullie hem vinden.


Groetjes Alexandra

8 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een poepie geworden schitterende kleuren en leuk papier! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Alexandra,
  Leuk kaartje is het geworden en het stempeltje is super ingekleurd..

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje is dit.
  Dank je wel voor het meedoen bij NKU.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje is dit geworden Alexandra,de kleurtjes zijn ook zo lief,ik geloof dat Marianne in de war is denk je ook niet?
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Alexandra,
  Wat een LIEF kaartje is dit.
  Enneh.....achtergrond papier kun je heel goed kwijt op zulke MOOIE kaartjes ☺☺☺.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra