Volgers

woensdag 10 oktober 2012

Daar zijn we weer...

Hallo lieve volgers en kijkers op mijn blog. 
We zijn weer terug van weg geweest. Voor degene die ons gemist hebben we zaten voor 16 dagen in Indonesië. We hebben eerst over Java heen getrokken en hebben daarna nog even lekker gerelaxed op het schitterende eiland Bali.
Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar een selectie van de kiekjes, kunnen HIER een blik werpen. Er staan nog meer foto's op, ook van eerdere vakanties dus kijk gerust ook rond.
Zo en dan vanavond weer eens lekker freubelen en ontspannen, want ik heb wel een beetje last van afkick verschijnselen hahahaha, ik hoop dat ik het nog niet verleert ben.

groetjes Alexandra

3 opmerkingen:

 1. Hoi hoi
  Ja ik had je al een beetje gemist .
  Was zeker heel mooi he?
  En warm?
  Ik ga zo even je foto`s bekijken en
  uh fijn dat je weer heelhuids terug bent
  in ons kikkerlandje(whatever that means)

  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Alexandra, fijn dat je weer thuis bent. Ik heb je berichtjes wel gemist hoor. Ga straks even op mijn gemak de foto's bekijken! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis meisje,toevallig zei ik van de week nog tegen Cindy; ik mis Alexandra wel hoor,maar je bent er weer ik ga even bij de foto's kijken, ik hoop weer snel een mooie kaart van je te zien,als je zin hebt kan je ook een babykaart borduren voor de Fadengrafik.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra