Volgers

donderdag 25 oktober 2012

Het is herfst

Hallo lieve volgers en kijkers van mijn blog. Vandaag mag ik weer een nieuwe volger welkom heten namelijk Anita. Welkom op mijn blog en leuk dat je mijn volger bent geworden. Ik hoop dat je een beetje geïnspireerd kan raken door mijn kaartjes.
Vandaag heb ik voor jullie een herfst kaart. Deze heb ik gisteren afgemaakt, maar had al 2 kaartjes geplaatst en ben er nog met eentje bezig, dus ik dacht dan bewaar ik wat voor de volgende dag hihi. Het is een kaartje naar het weer. Het is van de ene op de andere dag herfst geworden hier. De stoep is bedekt met blaadjes en de bomen bijna kaal. Vandaar ook dit kaartje. Was er echt voor in de stemming. De blaadjes zijn met een pons gemaakt van Central Craft Collection en het plaatje is van Sarah Kay. Het achtergrond papiertje is volgens mij van de boekenvoordeel, maar dat weet ik niet zeker (ik vond hem wel toepasselijk hihi). Met dit kaartje doe ik mee aan de challenge van Allsorts Challenge blog
Zelf vind ik het een snoepie geworden, maar ben natuurlijk benieuwd naar wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

4 opmerkingen:

 1. Hoi Alexandra, een mooie kaart heb je gemaakt.
  Er staat een aardigheidje voor je op mijn blog.

  Groetjes Renate vd S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze waait bijna van de kaart,leuk gedaan met die bladeren,fijn weekend,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk herfstkaartje, Alexandra!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra