Volgers

dinsdag 3 november 2015

Welcome to the world

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Een tijdje geleden heb ik deze kaart geplaatst op het Copic Marker Benelux Blog en zag tot mijn verbazing dat ik hem niet met jullie had gedeeld. Bij deze dan alsnog ^.^ . Nu kreeg ik pas geleden een verzoekje van een collega of ik een leuke kaart wilde maken voor een vriendin van haar. Die heeft een drieling gekregen. Dit is wel weer een leuke verandering en ik had gelijk een leuke kaart om aan jullie te laten zien. Ik ben aan de slag gegaan met de leuke digi's van Mo Manning om deze kaart te maken.

Ik ben druk opzoek gegaan naar papier, maar kon geen leuk gecombineerd papier vinden, dus heb een combinatie gemaakt van het leuke papier van Bo Bunny en van Echo Park. De banner aan de zijkant heb ik ook van een vel van Bo Bunny. Het is echt geweldig papier om mee te werken. 


Het lintje heb ik al een tijdje en weet eigenlijk niet waar die van is, maar vond het wel erg schattig om die erbij te gebruiken. 

De ballonnetjes en voetjes zijn met Marianne Design stanzen gemaakt. Ik heb ze een kleurtje gegeven met Distress Inkt. Ik heb een beetje bijpassende kleurtjes gezocht bij het papier en de afbeelding.  Hieronder nog een close-up van de afbeelding.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Baby links:
Huid: E0000-E000-E00-E21-E11
Luier en strik:RV02-RV13-RV14

Baby midden:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Luier:B02-B04-B06

Baby rechts:
Huid:E000-E00-E21-E11-E04
Luier en strik:RV04-RV06-RV09


Ik gaf hem aan mijn collega en die vond hem super schattig en hoop dat jullie hem ook leuk vinden ^.^ Nu weer terug naar het maken van kerstkaartjes en misschien nog een Halloween kaartje tussendoor ^.^

Heel veel kleurplezier nog en tot de volgende keer maar weer.2 opmerkingen:

 1. Wat een lieve kaart om de ouders te feliciteren met hun 3-ling. Volgens mij kun je daar niet eens kaarten voor kopen. Mooi ingekleurd Alexandra.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Miranda ^.^ en ik geloof ook niet dat ik hier kaartjes voor gezien heb :D zo zie je maar dat je zelf wat leuks kan maken voor die speciale gelegenheden

   lieve groetjes Alexandra

   Verwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra