Volgers

zondag 18 oktober 2015

You Color My World


Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Het is al weer even geleden dat ik iets heb geplaatst. Er is ook zoveel gebeurd in de tussentijd. Ik ben namelijk druk bezig geweest met het behalen van het European Copic Colouring Master (ECCM) en dit is gelukt ^.^. Nu ben ik afgelopen vrijdag 16 oktober ook weer in Oss geweest en heb te horen gekregen dat ik les mag gaan geven in het kleuren met Copics, hoe leuk is dat!!

Maar genoeg daarover, en door naar de orde van de dag. Ik kwam in mijn hobbywinkel, deze super leuke stempel tegen van C.C. Design met een kameleon. Aangezien ik helemaal weg ben van reptielen was dit een perfecte stempel voor mij. Het inkleuren ervan was echter wel een uitdaging. Want welke kleur geef je hem...hij kan natuurlijk alle kleuren hebben. Voor nu heb ik hem een beetje natuurlijke kleuren gegeven, maar er komt er vast ook nog wel 1 met allemaal gekke kleurtjes ^.^


De kleurtjes die ik heb gebruikt zijn:
Groen:YG05-YG07-YG09 
Rood/Oranje:YR14-YR16-YR68-R29
Tak: E55-E57
Blaadjes:  YG11-YG13-YG17
Ogen: YG01-YG03-YG05 en YR20-YR21-YR24

De tekst zit aan de stempel vast, maar dat is geen probleem. Ik heb met een ronde pos de tekst uitgeponst zodat ik hem kon plaatsen waar ik hem wilde hebben. Het achtergrond papier is van Authentique. Nadat ik wist welke kleuren ik de kameleon wilde doen, heb ik dit papier erbij gezocht. Aan de hand van het achtergrond papier ben ik in mijn kleurboekje gedoken om te kijken welke combinatie er het beste bij paste.


Ook ben ik op zoek gegaan op Pinterest voor een leuke lay-out voor mijn kaart. Er staan er verschrikkelijk veel op en ik vond dit wel een leuke om te gebruiken.


De takjes heb ik uit hetzelfde achtergrond papier geponst met een pons van Nellie's floral punch. De roosjes komen uit de grote doos met bloemen hihi.

Ik hoop dat jullie weer een beetje geinspireerd zijn en dat jullie lekker aan de slag gaan met jullie Copics.

2 opmerkingen:

  1. Je kleurwerk is echt wel professioneel! Heel mooi Alexandra.
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra