Volgers

vrijdag 6 november 2015

Think happy thoughts

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Het is vrijdag en dat betekend bijna weekend. Vandaag mag ik jullie dan trakteren op een kaartje. Deze heeft niet heel erg veel kleurwerk, maar deze katten van Katzelkraft zijn zo leuk om te kleuren. Je kan ze werkelijk waar alle kleuren van de regenboog geven hihi.


De stempel heb ik gestempeld met Memento inkt op Perfect Colouring Paper. Ik heb ervoor gekozen om mijn kat paars te maken, niet alleen omdat het mijn favoriete kleur is, maar ook omdat hij dan een goede reden heeft om zo chagrijnig te kijken. De kat heb ik uitgeknipt en verhoogd met dubbelzijdig foamtape op de kaart geplakt. Ik vond de tekst er heel erg passend bij. Ik denk alleen niet dat deze kat vrolijke gedachten heeft als je hem zo ziet hihi. 


Ik heb er ook nog 1 klaar liggen voor een kerstkaart met wat gewonere kleuren voor een kat. Die zien jullie misschien ook nog wel voorbij komen hier op het blog. De tekst die ik erbij heb gebruikt komt net als het achtergrondpapier uit een blok van Joy Crafts! Rustic Wood De pootafdrukjes zijn een stempel van Hobbyidee. De lijntjes in de hoekjes heb ik met een Copic Multiliner gemaakt uit de vrije hand. Dit had ik bij verschillende kaarten van Diny gezien en dacht toch eens kijken of het mij ook lukt. En ik kan jullie vertellen het is helemaal niet moeilijk en het geeft een leuke draai aan je kaart.


De kleuren die ik voor deze kat heb gebruikt zijn:
V01-V05-V06-V09

Ik hoop dat jullie een beetje geïnspireerd zijn geraakt om te gaan kleuren met jullie markers en wens jullie een heel fijn weekend toe. Tot de volgende keer weer!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra