Volgers

donderdag 16 juli 2015

To hot to handle!!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Leuk dat jullie langs komen op deze donderdag om mijn kaartje te bekijken. Dat betekend ook dat jullie het hele warme weer van de laatste tijd overleefd hebben. Wat een hitte zeg. 
Ik ben grotendeels binnen gebleven waar het lekker koel was. Wij hebben zoals vele onder ons geen airco, dus dit is misschien een tip voor jullie. Wij hebben vrijdag een aantal flessen met water gevuld en deze in de vriezer gelegd. Als het dan heet begon te worden in huis hebben we deze flessen op een dienblad voor de ventilator gezet (soort primitieve airco ^.^). Dit scheelt echt een berg.

Omdat het zo heet was dit weekend vond ik deze stempel van C.C. Designs, genaamd Grouchy Heatwave, wel heel erg toepasselijk en daarbij de tekst ook. Deze heb ik in een Word document gemaakt en uitgeprint.


Ik ben sinds kort een trotse eigenaar van een Silhouette Cameo en daar heb ik dan ook deze slipperkaart mee gemaakt. Ik heb eerst de slipper in elkaar gezet en de kleuren bij elkaar gezocht en ben toen pas gaan kijken welke afbeelding ik wilde gaan gebruiken en welke kleurtjes. Nu heeft deze afbeelding niet zo heel veel kleur nodig, maar heb hem toch een beetje op de slipper afgestemd door de kat een paarse waaier te geven. Hieronder een close-up van de afbeelding.


De Copics die ik gebruikt heb zijn:
Vacht: C0-C2-C4-C6-C8
Oren en neus: E93-E95
Buik: E40-E42-E44
Tong: R02-R05
Waaier: V04-V06-V09
Druppels: B91
Grond: W00-W1-W3-W5

Ik ben begonnen met het geheel inkleuren van de vacht met C0. Daarna ben ik gaan kijken waar ik de schaduwen wilde hebben en heb daar C8 aangebracht. Toen heb ik in de volgorde C6-C4-C2-C0 de rest van de vacht ingekleurd. In het oog heb ik wat aders getekend met een rode fineliner, om het nog warmer te laten lijken op het plaatje. Geeft wel een leuk effect toch? ^.^


Hier nog een foto van de zijkant van de kaart. De bloem is uit de grote doos met bloemen, durf daarom niet te zeggen van wie hij is.

Ik hoop dat jullie weer een beetje hebben genoten van mijn post en tot de volgende keer weer.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra