Volgers

dinsdag 12 augustus 2014

Christmas Spirit - DT kaartje Copic Markers Benelux

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Dit is mijn kaartje die ik had gemaakt voor gisteren voor het Copic Marker Benelux blog. Ik dacht laat ik een begin gaan maken aan mijn kerstkaarten. Voor je het weet is het tijd om ze rond te sturen.
Ik neem me altijd voor om het begin van het jaar gelijk te beginnen met de kerstkaarten, maar elk jaar weer kom ik er te laat achter dat ik er nog niet mee begonnen ben of dat ik er nog heel veel moet maken hihi ^_^. Dit jaar ben ik er iets eerder mee begonnen, zodat het geen stressen is na de vakantie en omdat ze toch wel erg leuk zijn om te maken. 

Dan nu over naar het kaartje, want daarom komen jullie tenslotte gezellig even langs. Ik heb dit keer gekozen voor een digi van Mo Manning, nl. little elf Pipa. Ik vind de kerstdigi's van Mo zo lief, dat ik ze blijf gebruiken.


Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren:
Huid: E0000-E000-E00-E11-E13-R20
Haar: E25-E27
Bont: W00-W0-W1-W2-blender
Kleding: YG93-YG95-YG97-C7 en R32-R35-R37-C5
Kerstbal: Y13-Y17-YR15


De tekstlabel is van Dutch Doobadoo en vind het wel een uitkomst voor op de kerstkaartjes. Leuke teksten en zo klaar voor gebruik. Het achtergrondpapier is van Papermania. Het is al een wat ouder blok, maar nogsteeds heel mooi te combineren met de Copics kleuren. Nog wat kerststerren erbij van Wild Orchis Crafts, wat plakparels en sprietjes. 


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en dat jullie nu ook lekker met de kerstkaartjes aan de gang gaan, als je nog niet klaar bent. Heel veel plezier en tot de volgende keer weer.


1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra