Volgers

zondag 7 mei 2017

Skull Queen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blogje,

Vandaag heb ik weer een leuk kleurwerkje dat ik aan jullie wil laten zien. Een vriendin van ons is helemaal weg van Skulls en ik wilde voor haar verjaardag een mooie aparte kaart maken. Nou ik geloof dat dit wel gelukt is hihi. 

Ik heb in mijn mapje van Mitch Foust zitten snuffelen en kwam daar toch wel een hele gave tegen. Nou als daar niet genoeg skulls op zitten ^.^ dan weet ik het ook niet meer hoor haha.


Zoals altijd ben ik begonnen om de huid te kleuren. Nu vond ik het een beetje een wilde vrouw, dus dacht die heeft dan wel een lekker zongebruind kleurtje.


Na de huid ben ik eigenlijk gelijk door gegaan met het haar en de kleding. Ik heb dat wel vaker. Als je dan lekker aan het kleuren ben, dat je dan vergeet om tussendoor foto's te maken van je voortgang...maar ach, het mag de pret niet dempen toch?


Nu print ik zo'n afbeelding altijd twee keer uit, zodat je op een lege afbeelding wat dingetjes en kleuren uit kan proberen. Dat heb ik nu dus ook weer gedaan en op die lege afbeelding heb ik de kleuren voor de skulls uitgeprobeerd. Welke kleur is wel mooi, welke absoluut niet en welke passen dan mooi bij elkaar.

En als je daar dan eenmaal achter bent...komt het echte werk. Alle skullletjes stuk voor stuk inkleuren. Hieronder dan de fase foto's van het kleuren van de skulletjes.
Maar als je dan eenmaal alle skulls gehad hebt, is het resultaat er wel naar, toch?

Dan hier nog het kaartje dat ik met de afbeelding heb gemaakt. De afbeelding is op A5 formaat.


Onze vriendin was er zo blij mee, dat hij nu netjes in een fotolijstje zit en op een speciaal plekje staat. Elke keer als we daar zijn, kan ik toch nog even naar dit kunstwerkje kijken.

Ik hoop dat jullie een beetje genoten hebben van deze post. Binnenkort zet ik de gebruikte kleuren erbij hoor dames en heren. Die heb ik op dit moment niet bij de hand.

Ik wens jullie een hele prettige zondag en tot de volgende keer maar weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra