Volgers

woensdag 13 januari 2016

Welcome to the world

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Het is alweer woensdag en we zijn halverwege de week. Nu kreeg ik pas geleden een verzoekje van een collega of ik een leuke kaart wilde maken voor een vriendin van haar. Die heeft een drieling gekregen. Dit is wel weer een leuke verandering en ik had gelijk een leuke kaart om aan jullie te laten zien. Ik ben aan de slag gegaan met de leuke digi's van Mo Manning om deze kaart te maken.

Ik ben druk opzoek gegaan naar papier, maar kon geen leuk gecombineerd papier vinden, dus heb een combinatie gemaakt van het leuke papier van Bo Bunny en van Echo Park. De banner aan de zijkant heb ik ook van een vel van Bo Bunny. Het is echt geweldig papier om mee te werken. 


Het lintje heb ik al een tijdje en weet eigenlijk niet waar die van is, maar vond het wel erg schattig om die erbij te gebruiken. 


De ballonnetjes en voetjes zijn met Marianne Design stanzen gemaakt. Ik heb ze een kleurtje gegeven met Distress Ink. Ik heb een beetje bijpassende kleurtjes gezocht bij het papier en de afbeelding.  Hieronder nog een close-up van de afbeelding.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Baby links:
Huid: E0000-E000-E00-E21-E11
Luier en strik:RV02-RV13-RV14

Baby midden:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Luier:B02-B04-B06

Baby rechts:
Huid:E000-E00-E21-E11-E04
Luier en strik:RV04-RV06-RV09


Ik gaf hem aan mijn collega en die vond hem super schattig en hoop dat jullie hem ook leuk vinden ^.^ 

Heel veel kleurplezier deze week en tot de volgende keer maar weer.



1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra