Volgers

donderdag 25 december 2014

Prettige kerstdagen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Voor het Copic Marker Benelux blog heb ik nog een kaartje mogen maken voor de kerst. Deze wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Om een beetje in de stemming te komen voor de kerst, heb ik voor jullie nog een kerstkaartje. Ik ben weer een beetje buiten mijn comfortzone gegaan. Dit op meerdere niveau's. Ten eerste is het geen vierkante kaart hihi, is soms toch leuk om te experimenteren. Ook heb ik op deze kaart gebruik gemaakt van de Dutch Doobadoo Mask Stars en de structuurpasta. Dit is heel erg fijn om mee te werken en lekker snel droog :D Ik ben dus van plan om dit veel meer te gaan gebruiken hihi.


Het plaatje is van Mo Manning en natuurlijk ingekleurd met mijn Copics.
 De kleurtjes die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E93
Haar: E25-E29
Kerstsok en muts: R24-R46-R59-C7, BG93-BG96-BG99
Bont: C00-C1-C3 + Blender
Pyama: BG90-BG93-BG96

Om de afbeelding heb ik met een dauber nog wat Distress inkt aangebracht om het geheel een wat ouder uiterlijk te geven.


De tekststempel die ik heb gebruikt is van Crealies en zijn precies groot genoeg om op je projectje te plaatsen.


De stansjes die ik heb gebruikt zijn van Noor! Design. Ik heb het papier na het embossen nog even in de mal laten zitten en ben er met Distress inkt overheen gegaan om het patroontje rood te krijgen.


Ik hoop dat jullie net zo van de post genoten hebben als ik van het maken van de kerstkaart.
Ik wens jullie bij deze hele prettige kerstdagen toe ^.^


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra