Volgers

dinsdag 16 december 2014

Let the sun shine in your life

Hallo lieve Copic fans,

Afgelopen vrijdag was een beetje een speciale dag voor mij. Toen is namelijk mijn lieve nichtje een half jaar oud geworden. Alweer 6  maanden, waar blijft de tijd toch. Het gaat allemaal weer veel te hard. Nog maar 2 weekjes en dan is het al weer bijna oud en nieuw en begint 2015 al.

Maar ik ben hier natuurlijk om jullie te verblijden met een kaartje. Dit keer wil ik dan ook het kaartje laten zien wat ik voor mijn nichtje heb gemaakt. Mijn schoonzus is net zo'n freubeltante als mij, dus komt dit kaartje goed op zijn plaats.

Het plaatje dat ik hiervoor heb gebruikt is van Mo Manning en heet Fairy Sleepy en vond hem zo lief, dat ik hem gewoon moest maken voor haar. 


De kleuren voor de vleugels heb ik uit mijn kleurenstaaltjes boek. Het is nu een flink boek aan het worden, met al het materiaal van Saskia en mijn cursus materiaal. 


Het achtergrond papier is al wat ouder en is van Glitz Design. Hier heb ik ook wat stikkers uit gehaald om de naam te maken en wat extra aankleding te geven aan de kaart.


De Copics die ik heb gebruikt om het elfje in te kleuren zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: E40-E41-E42-E43
Vleugels: BG10-R30
Gras:YG00-YG03-YG25


Nog een lintje met bijpassende tekst en haar naam, Maryline, en dan is het geheel af en klaar om op te sturen.

Ik hoop dat jullie een prettige en vooral creatieve week hebben en tot de volgende keer maar weer.


1 opmerking:

  1. Hoi Alexandra, allereerst nog gefeliciteerd met je nichtje. Wat een lief afdrukje heb je voor haar kaartje ingekleurd, vertederend dat slapende elfje. Een mooi kaartje is het geworden, en door de naam extra persoonlijk.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra