Volgers

zondag 16 november 2014

Gewoon... omdat jij bijzonder bent

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Het is weekend is bijna voorbij. En ik heb mezelf  weer eens uitgedaagd en lekkere felle, zoete kleurtjes uitgekozen om te gebruiken.

Mijn oog was gevallen op deze beauty toen ik aan het zoeken was naar een leuke digi om te gebruiken. Het is een Anime plaatje van  IȻhigo Kurosaki en is genaamd Sawasawa, Holding Book.

Ik ben zoals gewoonlijk toch weer begonnen met de huid en het haar. En het is me zelfs gelukt om een neusje te maken ^.^


Ik wilde dit keer voor het haar een beetje een natuurlijke kleur en heb toen gekozen voor E41-E42-E43 en dit kwam eigenlijk perfect uit. 

Toen op naar de rok en haar blouse. Wat een werk ging er in de blouse zitten. Als je plooien aan het oefenen ben is dit wel het perfecte plaatje haha. Je kan in ieder geval lekker je gang gaan, plooien genoeg ^.^

Nadat ik het achtergrondpapier had gekozen had ik weer het kleuren boekje er bij gepakt om de goede kleuren te vinden voor bij dat papier. Ik had ze vrij snel gevonden moet ik zeggen. Daar was ik wel heel erg blij om. Dus ik aan de gang gegaan met de rok en toen met de blouse.


Toen ik het eerste stukje van de blouse had gedaan schrok ik wel even van de kleur. Het is niet de kleur waar ik normaal gesproken mee kleur. Maar aan het eind was ik wel tevreden. En het was de perfecte kleur voor bij het papier. Lekker zoet kleurtje ^.^


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid:E00-E11-E04-R20
Haar: E41-E42-E43
Blouse: RV13-RV14-VR19
Boek: E70-E71-E74-E43
Ogen: B24-B37

Het papier dat ik gebruikt heb komt van een blok van Basicgrey: Kissing Booth. De layout heb ik uit Noor Magazine nr.3. Nog wat plakpareltjes en een sentiment op de kaart en hij is klaar om op te sturen.
Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn post. tot de volgende keer weer.1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra