Volgers

vrijdag 21 december 2012

Wellington Bear

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Vandaag is de eerste dag van mijn minivakantie. Gisteravond heb ik daarom lekker rustig zitten freubelen met mijn tante en heb ik mezelf wat rust gegund. Ik zat een beetje te kijken en te zoeken en kwam toen dit schattige plaatje tegen van Wellington Bear. Ik vond het zo'n schatje dat ik er gewoon een kaartje mee moest maken.Ik had nog twee mooie achtergrondpapierblokken liggen van Basic Grey die ik een tijdje geleden bij Gunter heb gekocht. Dit waren de perfecte kleuren voor bij mijn plaatje. Nog wat roosjes erop gedaan en wat takjes gemaakt met een pons van Nellie Snellen en klaar was mijn kaartje. Met dit kaartje doe ik mee aan twee challenges, namelijk die van Divas by Design: Challenge 66 Anything goes en die van Sparkles Monthly Challenges: Challenge 39 Anything goes. Ik vind hem erg leuk geworden, maar ben ook benieuwd wat jullie er van vinden natuurlijk.


groetjes Alexandra

9 opmerkingen:

 1. Hoi Alexandra,groot gelijk dat je op tijd een beetje rust inplant voor jezelf. Je beer legt ook al de hoorn van de haak,haha,lief kaartje hoor,ook heerlijk rustig gehouden. Geniet van je mini-vakantie,fijne dagen en een goed,gezond en creatief 2013!lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is prachtig Alexandra, je hebt alles mooi bij elkaar uitgekozen, dat je moe bent en rust neemt groot gelijk, Cindy is ook aan het eind van haar latijn, die heeft om 5 uur 5 dagen vrij.Kan ze ook lekker bij tanken.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog 50 minuten werken en dan laat ik alles vallen... Je kaart is schitterend, ik vind hem supergecombineerd. Je kunt wel zien dat ik geen zin meer heb, zit stiekempjes mijn berichten bij te werken. Fijne feestdagen! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Alexandra, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt.
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor een die beer is wel heel leuk.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous creation!

  Thank you for joining in the fun at Sparkles Monthly Challenges for our * Anything goes * challenge

  Hope you will join us again & good luck in the draw
  Hugs Shaz x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great card, love it. Thanks for sharing with us at Sparkles Monthly Challenges.

  Hugs Helen xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra