Volgers

vrijdag 7 september 2012

Dawn deelt kerstkoekjes met eekhoorn

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. 
Vandaag heb ik een super leuke dag gehad. Ik ben namelijk gezellig bij mijn  blogvriendinnen Corrie en Cindy op bezoek geweest. Het was echt super gezellig. Lekker zitten freubelen en  kletsen over van alles en nog wat. We zijn vandaag bezig geweest met een kaart voor CCWS Challenge 40. We hebben dus alle drie dezelfde sketch gebruikt, maar het zijn drie totaal verschillende kaarten geworden (je moet ook zeker even een kijkje gaan nemen bij hun kaartjes). Ik heb gebruik gemaakt van een stempel van Nellie Snellen van Dawn Stamps. Deze heb ik ingekleurd met Copic Markers. Het achtergrond papier is van First Edition Paper, de hulstblaadjes met een pons van Nellie Snellen en de andere blaadjes zijn van Crealies. De bloemetjes zijn van Wild Orchids en dan nog wat pareltjes. Tussen de middag hadden we heerlijke broodjes die Cindy bij de bakker had gehaald. Eenmaal de kaartjes af, zijn we nog even een uurtje bij Gunter geweest en hebben we lekker even rondgesnuffeld. Het was een super gezellige dag en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het is toch altijd gezelliger om met meerdere mensen kaartjes te maken.



En ik had het er afgelopen woensdag al over dat ik wel bezig was geweest, maar nog niet kon laten zien wat het was. Het heeft nu zijn bestemming bereikt. Ik kon vandaag natuurlijk niet met lege handen aankomen bij Corrie en Cindy, dus had twee kadozakjes gemaakt met lekkere Raffaello chocolaatjes erin. Hieronder zien jullie de afbeeldingen van de zakjes die ik voor hun had gemaakt.



Ik lees graag weer jullie reacties, want daar wordt ik altijd heel erg vrolijk van.

groetjes Alexandra

10 opmerkingen:

  1. Ik vind je kaart echt super! In het echt is tie nog veel mooier, de kleuren vertekenen toch altijd een beetje op de foto. Wat mij betreft is dit een echte winnaar! Zo mooi. Ik vond het supergezellig en hartelijk bedankt voor de chocolaatjes. Op deze manier is het heel goed voor de lijn, ik vind het namelijk zonde om open te maken, haha! Heel fijn weekend en bedankt voor de gave dag! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Alexandra,via Corrie ben ik bij jou gaan kijken en jij hebt ook al zo'n leukerd gemaakt en inderdaad het ziet er weer heel anders uit!
    Ook je snoepzakjes zijn lief(de inhoud vindt ik verslavend lekker,hihi),ik heb met veel plezier naar je creaties gekeken,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Alexandra,het was zeker gezellig, wat hebben we weer leuke spulletjes gekocht bij Gunter.Je kan daar zo lekker snuffelen
    Jouw kaart is ook zo prachtig,zo mooi gekleurd,mooie details helemaal toppie,en wat de lekkere verrassing betreft,dat bewaar ik nog een poosje ,zonde om open te maken.Nou wijfie het is nu niet zo laat, we gaan het zeker te weten nog eens over doen
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi,
    Dat klinkt errug gezellig en wat leuk de zelfgemaakte zakjes met chocolaatjes erin

    En de kaart is geweldig ik moet zelf ook eens gaan beginnen aan de kerstkaarten

    Een fijn weekend
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Alexandra,
    Wat een GEWELDIG kerstkaartje heb je gemaakt met die LIEVE Dawn ☺☺☺.
    En samen freubelen is zo ontzettend LEUK.....alle neuzen dezelfde kant op.
    De zakjes met chocolaatjes zien er HEERLIJK uit.
    Fijn weekend en liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig mooie kaart.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een ontzettend leuk kaartje! Heel leuk papier en een schattig stempeltje. Altijd leuk om samen te freubelen en een gezellige dag te hebben. Hopelijk tot een volgende keer bij CCWS en heel veel succes :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een schitterend kaartje heb je gemaakt met een schitterende stempel. Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van CCWS.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een mooi kaartje heb je gemaakt Alexandra, leuk dat je met de challenge meedoet, succes!!

    groetjes Betina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. A beautiful card. Thanks for joining us at CCWS this time. Carol DT x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra