Volgers

zondag 4 september 2016

Wij gaan trouwen

Hallo lieve Copic fans,


Het weekend is al weer bijna voorbij en wilde nog even dit kaartje met jullie delen.
Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met de trouw kaartjes voor mijn zwager en aanstaand schoonzus. Nu houden ze gelukkig niet van de standaard kaarten, dus hadden ze aan mij gevraagd om de kaartjes te maken. Gelukkig waren het er maar 15 anders was ik nog wel even bezig geweest. Ze zijn ondertussen verzonden dus kan ik hem ook aan jullie laten zien. Ik heb een aardig vrije hand gekregen, op de kleurtjes na, maar dat vond ik niet zo'n probleem.


Ze waren helemaal weg van de stempel Geeky Love van Make it Crafty en die is ook erg leuk om voor zo'n gelegenheid te gebruiken. Omdat het een grotere bestelling was heb ik het niet stuk voor stuk gedaan. Ik ben begonnen om eerst van alle afbeeldingen de huid te kleuren. Daarna de haren, toen het pak en als laatste de jurk. Nu zou je denken dat je bij wit niet zoveel te kleuren hebt hihi, maar helaas. De jurk en de sluier waren het meeste werk.

Hieronder dan nog de volledige kaart


De kleuren die ik heb gebruikt zijn
Huid vrouw: E000-E00-E11-E13
Huid man: E000-E00-E11-E21-E04
Haar vrouw: YR20-E20-E23
Haar man: E13-E35-E18
Trouwpak: C3-C5-C7
Trouwjurk: C3-C1-C0-blender
Schoenen/lippenstift: R05-R06

Ik ga weer verder met kleuren zodat ik jullie de volgende keer ook weer wat moois kan laten zien!
Ik wens jullie een goede zondag toe met veel kleurplezier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra