Volgers

vrijdag 6 mei 2016

Art Specially for You

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Een klein maandje geleden heb ik samen met 5 dames op de Art Specially for You mogen staan voor het Colourstock Team. Het was voor mij de eerste keer, maar vond het echt heel erg leuk om te doen. Ik had samen met Saskia Smit het Copic stukje. Saskia heeft de demo onder haar hoeden genomen en ik heb de workshop gegeven. Ik mocht de super leuke blokjes achtergronden uitleggen aan de mensen en ze daarbij een super leuke hond, kat of vogel van Katzelkraft in laten kleuren.


Vandaag heb ik voor jullie dan ook een aantal voorbeeldkaartjes die ik op de beurs heb laten zien. Onderaan de post zal ik de gebruikte kleuren neerzetten.

De vierkantjes stempels, de honden, katten en vogels en de accessoires zijn allemaal van Katzelkraft. De teksten die ik heb gebruikt komen van Tim Holtz "Crazy Talk" en de randjes zijn van Studio Light "Sweet Romance" en de lijntjes die Diny Sprakel heeft ontworpen. Bij een aantal kaarten heb ik met een Copic Multiliner zelf wat gedoodled. De achtergrond stempels zijn van heel veel verschillende merken. Het is maar net welke je leuk vind om te gebruiken. Ik heb DarkRoom Door, Crealies, Tim Holtz gebruikt.

De Copic kleuren die ik heb gebruikt zijn:
YG05, YG07, YG09
YR14, YR07, YR09
B04, B06, B28 
RV55, RV06, RV09
Als extra kleur heb ik de T5 gebruikt om de schaduwen extra diep te maken.

Verder heb je alleen een craftsheet, Activator en een stukje glossy papier nodig en je kan deze leuke kaartjes maken.

Het blijft een zeer leuke techniek om te gebruiken!!

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn blogpost en dat jullie de volgende keer ook weer langs komen. Ik ga me nu verder klaar maken voor mijn eerste cursus in de winkel aankomende vrijdag en natuurlijk de belasting nog even doen. En dan....is het weer Copic tijd.
Ik wens jullie een hele fijne zondag en tot de volgende keer weer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra