Volgers

maandag 8 februari 2016

Season's Greetings

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Hier nog een kaartje van vorig jaar, ik ben bijna bij met de kaartjes hihi en dan komt er weer een nieuwe op mijn blogje!!Nu zag ik vorige jaar een aantal hele leuke nieuwe Card Art stencils bij mijn hobbywinkel van Dutch Doobadoo en kon het toch niet laten om deze mee te nemen. De eerste heb ik al gebruikt en de tweede ga ik zeker ook nog gebruiken. Ik had eerst alles al klaar gelegd voor een gewone kaart tot ik deze tegen kwam tijdens het leegruimen van mijn aangeschafte schatten. Dus was de verleiding niet te weerstaan en heb ik er maar een sneeuwbol van gemaakt.


Ik heb een aantal sneeuwvlokstempeltjes gebruikt van Studio Light. Die zijn wel erg lief en maken de rand net iets fleuriger, vinden jullie ook niet?
De sneeuw waar mijn beertje op staat is van Craft Emotions en heet Foam Ball Clay. Het achtergrond papier is van Bo Bunny.


Ik ben begonnen om mijn beertje gewoon in te kleuren met de volgende kleuren:
Beertje: E15-E17-E19-blender + R20-R02 + E31-E33-E35
Muts: R05-R24-R27-R29 + W00-W1-W3-blender

Daarna ben ik met de Colorless Blender over de beer heen gegaan met de stippeltechniek. Dit om de beer een iets minder glad uiterlijk te geven. Nu ziet hij er wat fluffiger uit. 

Ik hoop dat ik jullie nog een beetje inspiratie heb kunnen geven om aan die laatste kerstkaarten te beginnen en wens jullie een heerlijke zondag toe en ga hier weer aan de kerstkaarten verder en de boom versieren ^.^
Tot de volgende keer maar weer.4 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra