Volgers

dinsdag 5 mei 2015

Girl Flower Butterfly van Aurora Wings

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

De afgelopen dagen ben ik druk aan het kleuren geweest. Ik zocht een nieuwe uitdaging en heb deze gevonden in een afbeelding van Aurora Wings.

Toen ik de afbeelding zag, was ik er gelijk verliefd op. Toen ik hem eenmaal had uitgeprint op A5 formaat was ik eigenlijk best wel bang om te beginnen. Nadat ze drie weken op mijn hobby bureau had gelegen, ben ik er dan toch eindelijk aan begonnen.

Na 2,5 uur was mijn eerste kleursessie over en was dit het resultaat:


Hierna heb ik hem een paar daagjes laten liggen voor ik weer een kleursessie ging doen. Deze duurde 2 uur met dit als eindresultaat.


Nu had ik toch een paar daagjes vrij, dus heb ik de volgende dag besloten om het haar af te maken. Eenmaal bezig, heb ik ook nog de kleine bloemetjes en de vlinders gekleurd. In totaal duurde dit ook weer 2 uur met dit als eindresultaat.


Aangezien ze nog niet af was, heb ik nog een kleursessie gedaan om de grote bloemen te kleuren. Deze duurde ook weer 2 uur, maar dit kwam grotendeels omdat ik niet helemaal zeker wist welke kleur ik de bloemen zou doen. Ik wist rood, maar ja welke kleur. Er zijn er zoveel. Maar na die laatste twee uur, was ze dan eindelijk klaar.


Het heeft me dus in totaal 8,5 uur gekost om haar af te krijgen, maar ik ben er wel heel erg tevreden over.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E0000-E000-E00-E21-E11-E13
Ogen: B21-B24
Lippen: R32-R35
Haar: E30-E34-E37
Vlinders: RV13-RV34-V15
Kleine bloemen:V05-V06-V09
Grote bloemen: R32-R35-R37-R39-N6

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn blogpost en zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten. Tot de volgende keer weer.


2 opmerkingen:

 1. Prachtig, heel mooi ingekleurd.
  De stempel is ook heel mooi.

  Groetjes Karla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Karla voor je lieve compliment <3

   lieve groetjes Alexandra

   Verwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra