Volgers

zondag 11 augustus 2013

schaduwen en plooien kleuren

Hallo allemaal, leuk dat jullie weer even  komen neuzen op mijn blogje.
En wat zijn die weekenden toch kort hè hihi. We hebben net weer twee drukke maar zeker gezellige dagen achter de rug en ben vandaag maar weer eens aan de freubel gegaan. Ik had deze stempel en tijdje geleden al gekleurd met mijn Copics toen ik een gezellig freubelweekendje had met Irene, maar had er nog geen kaart mee weten te maken. Na lang denken en piekeren, ben ik mijn magneetmappen ingedoken en mijn papier bak en ben ik maar aan een ideetje begonnen. De mallen zijn van Noor!Design, Go Kreate en die van de bladjes wee tik niet meer, die is van Irene en heb ik een paar keer door de Cuttlebug gehaald (vind hem namelijk zo leuk)
Het achtergrondpapier komt bij de Action vandaan. Nog wat pareltjes en roosjes erop en klaar is ie weer.
Ik lees graag jullie reacties weer.


Liefs Alexandra

3 opmerkingen:

  1. Ik ga je eerst bedanken voor je verjaardags kaart Alexandra, ik ben er blij mee , alleen ben ik de 14de jarig, het geeft niet hoor, ik vind het super dat je mij niet bent vergeten.
    Nu over je kaart, je hebt het afdrukje weer prachtig gekleurd, de takjes en bloemen staan er ook mooi bij, de vlindermal maakt je kaart helemaal af.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel MOOI kaartje Alexandra.....PRACHTIG gekleurd.
    Nog een fijne avond en liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief kaartje met een heel mooi gekleurd afdrukje Alexandra,complimentjes hoor,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra