Volgers

zaterdag 12 januari 2013

Weekend

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. Leuk dat jullie weer even een kijkje komen nemen.
Vorige week ben ik bezig geweest met een aantal kaartjes, maar heb ze nog niet aan jullie laten zien. Het eerste kaartje waar ik mee bezig ben geweest is een mannenkaartje, omdat deze toch wel schaars zijn in mijn voorraad. Ik heb vandaag ook maar weer eens mijn pagina voorraadkaartjes geupdate, want ik liep een beetje achter. Had al weer een aantal kaartjes verstuurd en een aantal verkocht dus dan moet je het wel bijhouden.
Maar hier dan het kaartje waar ik jullie over vertelde, het mannenkaartje. Het is een simpel kaartje, want ja wat kan je nu voor een man op een kaartje extra plakken. Vind dit altijd zo moeilijk. Bloemetjes, strasjes en frutseltje kan niet, dus dan maar knoopjes. Deze heb ik gekocht bij de boekenvoordeel. Nog wat achtergrond papiertjes erbij, plaatje erop en klaar is Lexie weer. Hoor graag weer wat jullie ervan vinden.


Lieve groetjes Alexandra

3 opmerkingen:

 1. Leuke mannenkaart Alexandra
  Een fijn weekend
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Alexandra. Heel mooi gemaakt. Groeten Trijnjte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is echt een mooi mannen kaartje .het is je goed gelukt ,al vind je het moeilijk.
  liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra