Volgers

donderdag 20 september 2012

gamen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Zoals al eerder gezegd, heb ik gisteren toch nog even lekker zitten freubelen. Het was een lastige kaart, aangezien het voor een jongen is die 8 jaar wordt en van gamen houdt. Hieronder het resultaat na lang nadenken. Hij weet waarschijnlijk niet wie pac man is, maar dat legt zijn moeder dan hopelijk wel uit haha.


Groetjes Alexandra

dinsdag 18 september 2012

even een teken van leven

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. 
Ik ben jullie niet vergeten hoor, maar het is zo raar druk de laatste tijd. Vanavond gaat het ook niet lukken om te freubelen, maar ik heb morgen wel een gaatje om weer wat te ontspannen (hoop ik) hihi. 
Ondertussen kan ik jullie wel melden dat ik bij twee uitdagingen 2e ben geworden. Namelijk bij de N.K.U uitdaging 26 met deze kaart


 en bij Sparkles met deze kaart.groetjes Alexandra

dinsdag 11 september 2012

heel veel vlinders

Hallo blogvriendinnen en bezoekers van mijn blog.
Vandaag heb ik eindelijk een kaartje af weten te maken. Het is zo druk geweest de afgelopen paar dagen dat ik tussendoor hier en daar een beetje heb gedaan en vandaag is ie dan eindelijk af. 
De sketch die ik dit keer heb gebruikt is van de N.K.U. en is gemaakt door Elise. Hij was erg leuk om te doen, vooral omdat het thema vlinders was. Mijn kaart zit dus vol met vlinders. Het achtergrond wat ik gebruikt heb is van First Edition Paper "Dreamcathcher". De bloemetjes zijn van Wild Orchid en de trekpleister en het vlinder lint is van de Xenos. De Magnolia stempel heb ik ingekleurd met Copic Markers.
Met deze kaart doe ik dan ook mee aan de volgende challenges:


Ik vind hem erg leuk geworden, maar ben natuurlijk heeeeeel nieuwsgierig hoe jullie hem vinden.

groetjes Alexandra

zaterdag 8 september 2012

Let it Rain

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. Ik wil beginnen met het verwelkomen van mijn nieuwe volgers Miranda en Ans, leuk dat jullie mij zijn gaan volgen en hoop dat jullie veel plezier beleven met mijn kaartjes en misschien nog een ideetje op doen. 
Verder heb ik natuurlijk weer een kaartje voor jullie. Ik heb weer een sketch gemaakt en dit keer is ie weer goed gelukt (al zeg ik het zelf).De sketch die ik heb gebruikt was voor de challenge van Elke kaart een feestje. Als thema hadden ze Let it rain/ laat het buiten maar plenzen. Ik heb een stempel van magnolia gekozen, want die vond ik wel toepasselijk. Ik heb hem ingekleurd met Copic Markers. Het achtergrondpapier is van de trekpleister en de action. De grote bloem is van Crealies en de kleine houte bloemetjes van de Xenos (deze heb ik gekleurd met Copics).  Ik lees heel graag weer wat jullie ervan vinden. Ook doe ik met deze kaart mee met de challenge van 2 Sisters Challenge Blog.


Groetjes Alexandra

vrijdag 7 september 2012

Dawn deelt kerstkoekjes met eekhoorn

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. 
Vandaag heb ik een super leuke dag gehad. Ik ben namelijk gezellig bij mijn  blogvriendinnen Corrie en Cindy op bezoek geweest. Het was echt super gezellig. Lekker zitten freubelen en  kletsen over van alles en nog wat. We zijn vandaag bezig geweest met een kaart voor CCWS Challenge 40. We hebben dus alle drie dezelfde sketch gebruikt, maar het zijn drie totaal verschillende kaarten geworden (je moet ook zeker even een kijkje gaan nemen bij hun kaartjes). Ik heb gebruik gemaakt van een stempel van Nellie Snellen van Dawn Stamps. Deze heb ik ingekleurd met Copic Markers. Het achtergrond papier is van First Edition Paper, de hulstblaadjes met een pons van Nellie Snellen en de andere blaadjes zijn van Crealies. De bloemetjes zijn van Wild Orchids en dan nog wat pareltjes. Tussen de middag hadden we heerlijke broodjes die Cindy bij de bakker had gehaald. Eenmaal de kaartjes af, zijn we nog even een uurtje bij Gunter geweest en hebben we lekker even rondgesnuffeld. Het was een super gezellige dag en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het is toch altijd gezelliger om met meerdere mensen kaartjes te maken.En ik had het er afgelopen woensdag al over dat ik wel bezig was geweest, maar nog niet kon laten zien wat het was. Het heeft nu zijn bestemming bereikt. Ik kon vandaag natuurlijk niet met lege handen aankomen bij Corrie en Cindy, dus had twee kadozakjes gemaakt met lekkere Raffaello chocolaatjes erin. Hieronder zien jullie de afbeeldingen van de zakjes die ik voor hun had gemaakt.Ik lees graag weer jullie reacties, want daar wordt ik altijd heel erg vrolijk van.

groetjes Alexandra

woensdag 5 september 2012

Dat wordt smullen...

Hallo lieve volgers en kijkers op mijn blog. Allereerst wil ik Marianne welkom heten als nieuwe volger op mijn blog. Leuk dat je mijn volger bent geworden.
Ik ben de afgelopen dagen wel bezig geweest, maar ik kan het nog niet laten zien omdat het de plaats van bestemming nog niet heeft bereikt. Dus daar moeten jullie nog eventjes op wachten. Ik ben vanavond aan het stoeien geweest met een patroontje wat ik opgevraagd heb bij Ine van creaine scrap-borduurblog. Het is een patroon van Linzoo's. Het is voor de uitdaging die daar nu bezig is. Dus heb je net als mij geen patroon van Linzoo's maar wil je wel meedoen, je kan een patroon aanvragen bij Ine.  Met deze kaart doe ik ook mee aan de challenge van Nadia's Challenge blog.
Hieronder dan het resultaat van mijn stoeiwerk. Ik lees graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra