Volgers

zaterdag 28 juli 2012

gefeliciteerd op zijn oosters :D

Hallo allemaal en welkom op mijn blog. Leuk dat jullie weer komen kijken. 
Gisteren heb ik mezelf weer eens lekker verwend. Ik ben bij Gunter langs gegaan en weer eens wat leuke dingetjes gekocht. Vandaag helaas moeten werken, maar nu net weer een kaartje kunnen maken. Het is nu niet meer zo benauwd op de hobbykamer. Het kaartje was eigenlijk bedoeld voor 2 Sisters Challenge Blog, maar had niet goed gelezen, want moest een kerstkaartje worden. De layout is daar dus van. Het was wel een leuke layout om te gebruiken. Met deze kaart kan ik wel meedoen aan de Divas by Design Challenge.
Het achtergrond papier is van de trekpleister, het kant van Comefashion hobbyshop, de strasjes van de kruidvat en de lieve hartjes zijn van Gunter. Het plaatje had ik al ingekleurd liggen. Ik vind hem wel schattig en jullie?


Lees graag jullie leuke en lieve reacties weer.

Lieve groetjes Alexandra

4 opmerkingen:

  1. ik vind je kaart helemaal super Alexandra! Wat leuk en Gunter, wat moet ik zeggen, ik heb nu vakantie enne ik ben vrijdag geweest en vandaag.... Het is zo verleidelijk. Je hebt je afdrukje ook super ingekleurd! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé wijfie even een tip heb jij ook een kaartje dat je bij Gunter 10% korting krijgt op je aan kopen? Moet je om vragen het scheelt toch.
    Wat is dit een dotje van een kaart je hebt het afdrukje zo mooi ingekleurd ,echt prachtig.
    Je hebt een héle mooie kaart gemaakt.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Corrie, ze had het er vrijdag ook al over, maar ze waren niet op voorraad. Als ik de volgende keer weer bij haar ben, dan moet ik er even naar vragen. Ze is wel zo lief geweest om alvast de 10% korting eraf te halen. Bedankt voor de tip, die zijn altijd welkom.
      lieve groetjes Alexandra

      Verwijderen
  3. Gorgeous card, love the Design!

    Thanks for sharing with us this week at Divas By Design Challenge, good luck!

    Jo xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen van mijn kaarten vinden.
lieve groetjes Alexandra