Volgers

maandag 8 februari 2016

Season's Greetings

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Hier nog een kaartje van vorig jaar, ik ben bijna bij met de kaartjes hihi en dan komt er weer een nieuwe op mijn blogje!!Nu zag ik vorige jaar een aantal hele leuke nieuwe Card Art stencils bij mijn hobbywinkel van Dutch Doobadoo en kon het toch niet laten om deze mee te nemen. De eerste heb ik al gebruikt en de tweede ga ik zeker ook nog gebruiken. Ik had eerst alles al klaar gelegd voor een gewone kaart tot ik deze tegen kwam tijdens het leegruimen van mijn aangeschafte schatten. Dus was de verleiding niet te weerstaan en heb ik er maar een sneeuwbol van gemaakt.


Ik heb een aantal sneeuwvlokstempeltjes gebruikt van Studio Light. Die zijn wel erg lief en maken de rand net iets fleuriger, vinden jullie ook niet?
De sneeuw waar mijn beertje op staat is van Craft Emotions en heet Foam Ball Clay. Het achtergrond papier is van Bo Bunny.


Ik ben begonnen om mijn beertje gewoon in te kleuren met de volgende kleuren:
Beertje: E15-E17-E19-blender + R20-R02 + E31-E33-E35
Muts: R05-R24-R27-R29 + W00-W1-W3-blender

Daarna ben ik met de Colorless Blender over de beer heen gegaan met de stippeltechniek. Dit om de beer een iets minder glad uiterlijk te geven. Nu ziet hij er wat fluffiger uit. 

Ik hoop dat ik jullie nog een beetje inspiratie heb kunnen geven om aan die laatste kerstkaarten te beginnen en wens jullie een heerlijke zondag toe en ga hier weer aan de kerstkaarten verder en de boom versieren ^.^
Tot de volgende keer maar weer.zaterdag 6 februari 2016

Love Struck

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,


Het is alweer zaterdag en dat betekend dat het weekend is begonnen. Het beste van het weekend is dat je lekker aan het kleuren kan gaan. Nu kleur ik door de weeks natuurlijk ook wel, maar in het weekend is het toch wat meer relaxt. 

Nu het al 5 februari is, duurt het niet meer zo lang voor het Valentijnsdag is. Dus ik dacht laat ik eens een valentijns kaartje maken. Dit doe ik niet al te vaak, maar ze zijn toch wel erg leuk. De digi die ik heb uitgekozen is van Saturated Canary en heet love hurts. Is het geen schatje? Dat vond ik dus wel hihi, dus copics erbij en kleuren maar.

Als eerste natuurlijk opzoek naar achtergrond papier. Eenmaal in mijn bak gedoken, kwam ik een wat oudere serie van Bo Bunny tegen. De tekst is ook uit die serie en vond ik wel toepasselijk bij het plaatje. Dan op naar de volgende stap, het kiezen van de juiste kleuren om te gebruiken. Omdat het een Valentijnskaart is ben ik gegaan voor lekker roze. 


Ik ben begonnen met de huid. Eerst een basis laag en dan van donker naar licht gewerkt. dit nogmaals herhaald om de kleur juist te krijgen. Ik heb er zelfs een klein neusbruggetje in gekleurd (dit doe ik bijna nooit). Meestal vind ik het niet zo leuk staan bij een digi, maar deze verleende zich ervoor. Dus heb ik mijn stoute schoenen aan gedaan en heb hem erin gezet. Was wel even zweten hoor, maar het is gelukt.

Na de huis ben ik door gegaan met het haar. Hier ben ik begonnen met de donkerste kleur. Eerst alle schaduwen neergezet en toen terug werken naar de lichtste kleur. Ook dit heb ik 2 keer gedaan om de juiste kleur te krijgen.

Bij de kleding heb ik eerst weer een basislaag neergelegd om het blenden beter te laten verlopen. Als het papier al wat vochtig is gaat dit namelijk makkelijker. Na de lichtste kleur ben ik weer van donker naar licht gaan werken.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: YR20-E55-E59
Ogen: BG34
Lippen: R14
Kleding: R000-R00-R20-R21-R22 en R000-R00-R32-R35

Ik hoop dat jullie een beetje hebben genoten van de post en dat jullie maar weer lekker aan het kleuren gaan. Een heel fijn weekend en veel freubelplezier.woensdag 3 februari 2016

Oh Denneboom, Oh Denneboom

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Dit is 1 van de kerst kaarten die ik vorig jaar heb gemaakt en reeds verstuurd.

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke kerst stempels en accessoires dat je alle kanten op kunt. Van traditioneel naar romantisch naar heel erg leuk. Ik heb dit keer voor het laatste gekozen.

En wat is er leuker dan met de katten van Katzelkraft en de accessoires van Tim Holtz een geinige kerstkaart te maken ^.^


Ik heb gekozen voor een zingende kat met een chagrijnige ernaast waar ik met mijn fantasie uit op maak dat de linkse kat niet heel erg zuiver zingt, maar eerder 5-stemmig (zoals ik).


De tekst die ik erbij heb gestempeld is van Studio Light. Het hoekje heb ik gemaakt met dezelfde stempelset van Studio Light.

Ik heb de katten een ondergrondje gegeven zodat ze niet zo zweven. Hiervoor heb ik W00-W1-W3-W5-W7 en de blender gebruikt. 
Verder heb ik er een CAS kaart van gemaakt omdat ik de katten gewoon te leuk vind om er teveel frutsels op te plakken. Zo spingt de humor er meer vanaf, toch?


Voor de rode kat heb ik de volgende kleuren gebruikt:
YR15-YR18-R59


Voor de bruine kat heb ik de volgende kleuren gebruikt:
E41-E42-E43-E44-E49
en voor de vlekken:
E44-E47-E49Tot de volgende keer maar weer