Volgers

vrijdag 21 november 2014

Warme winter wensen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Vandaag ben ik weer lekker aan het freubelen geweest en heb een lief kerstkaartje gemaakt. Ik heb van mijn man de spritzer gekregen van Tim Holtz. Dit is zo'n leuk hebben dingetje. Je kan er in combinatie met maskers hele leuke achtergronden mee maken. Ik heb hem ook gebruikt op het kaartje van vandaag.

Ik ben helaas vergeten de kleurtjes van de Copics op te schrijven, dus die kan ik er deze keer niet bij zetten. 


 Dit is in ieder geval het kaartje dat ik heb gemaakt. Het is een afbeelding van Mo Manning.


Ook heb ik een lief stempeltje gebruikt van Crealies. Deze zijn klein en schattig dat ze bij elke kaart wel passen.


Het is dit keer niet zo'n uitgebreide post, maar hoop wel dat jullie het een leuk kaartje vinden.donderdag 20 november 2014

Video-tutorial: Het schoonmaken van je Copic Markers

Hallo lieve Copic fans.

Afgelopen zondag mocht ik weer een tutorial op het Copic Marker Benelux blog plaatsen. Dit keer gaat het over het schoonmaken van de Copic Sketch en Copic Ciao Markers. 

In deze video laat ik jullie dan ook zien hoe ik mijn Copics schoonmaak zodat ik er lekker lang plezier van heb.Ik hoop dat jullie deze video weer leerzaam vonden en ik wens jullie een hele prettige zondag toe.

zondag 16 november 2014

Gewoon... omdat jij bijzonder bent

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Het is weekend is bijna voorbij. En ik heb mezelf  weer eens uitgedaagd en lekkere felle, zoete kleurtjes uitgekozen om te gebruiken.

Mijn oog was gevallen op deze beauty toen ik aan het zoeken was naar een leuke digi om te gebruiken. Het is een Anime plaatje van  IČ»higo Kurosaki en is genaamd Sawasawa, Holding Book.

Ik ben zoals gewoonlijk toch weer begonnen met de huid en het haar. En het is me zelfs gelukt om een neusje te maken ^.^


Ik wilde dit keer voor het haar een beetje een natuurlijke kleur en heb toen gekozen voor E41-E42-E43 en dit kwam eigenlijk perfect uit. 

Toen op naar de rok en haar blouse. Wat een werk ging er in de blouse zitten. Als je plooien aan het oefenen ben is dit wel het perfecte plaatje haha. Je kan in ieder geval lekker je gang gaan, plooien genoeg ^.^

Nadat ik het achtergrondpapier had gekozen had ik weer het kleuren boekje er bij gepakt om de goede kleuren te vinden voor bij dat papier. Ik had ze vrij snel gevonden moet ik zeggen. Daar was ik wel heel erg blij om. Dus ik aan de gang gegaan met de rok en toen met de blouse.


Toen ik het eerste stukje van de blouse had gedaan schrok ik wel even van de kleur. Het is niet de kleur waar ik normaal gesproken mee kleur. Maar aan het eind was ik wel tevreden. En het was de perfecte kleur voor bij het papier. Lekker zoet kleurtje ^.^


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid:E00-E11-E04-R20
Haar: E41-E42-E43
Blouse: RV13-RV14-VR19
Boek: E70-E71-E74-E43
Ogen: B24-B37

Het papier dat ik gebruikt heb komt van een blok van Basicgrey: Kissing Booth. De layout heb ik uit Noor Magazine nr.3. Nog wat plakpareltjes en een sentiment op de kaart en hij is klaar om op te sturen.
Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn post. tot de volgende keer weer.maandag 10 november 2014

Kajima Jungle Girl

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.


Vandaag laat ik jullie het kaartje zien dat ik vrijdag op het Copic Marker benelux blog heb gezet. 

Van mijn knutselvriendin had ik een afbeelding gezien van Mitch Foust en was er gelijk weg van. Ik dus naar de Deviant Art pagina van hem gegaan en eens lekker zitten snuffelen tussen zijn mooie afbeeldingen. Ik had er 1 waar ik in 1 oogopslag verliefd op was, namelijk Kajima Jungle Girl, maar durfde het lange tijd niet aan om deze te kleuren. Zijn toch wel overweldigende afbeeldingen om te zien. Nu heb ik van de week mijn stoute schoenen aangedaan en ben ik er aan begonnen.

Ik heb het kleurboekje van Saskia Smit erbij gepakt. Die is zo makkelijk, je vind precies de combinatie van de kleur die je zoekt. Het boekje is hier te vinden op het Colourstock blog. Hieronder een voorbeeld van een pagina met kleurcombinaties die in het boekje zitten. Het bevat ook onder andere huid en haar cominaties. Een echte aanrader dus.


Ik ben begonnen met het inkleuren van de vrouw, want zoals ik al eerder heb verteld, gaan huid en haar nog wel eens mis bij mij. Ook weer eens een andere kleur voor het haar gekozen.


Na dat ik tevreden was over haar, ben ik verder gegaan met de steen. Deze was ook weer een moeilijke, want ja wat voor kleur maak je hem nou... Ik wilde een beetje een oud uiterlijk, maar ook niet te kil, dus heb ik gekozen voor de Warm grijze kleuren. Dan ziet het er wel uit als steen, maar ook een beetje verweerd ^.^


En toen het moeilijkste stuk van de afbeelding. De begroeiing bestaat uit verschillende kleuren groen. Nu heeft Copics gelukkig heel veel kleuren groen en met het boekje bij de hand, was ik er zo uit. Ik heb nog wel op een tweede afbeelding de kleuren uitgeprobeerd om te kijken wat mooi was bij elkaar en wat niet.


En toen was ik eruit. De kleuren zijn gevonden en gebruikt. 
En dan hieronder nog een laatste, zo ga ik hem inlijsten en aan mijn muur hangen van mijn hobbykamertje.


Hierbij de kleuren die ik heb gebruikt om deze afbeelding in te kleuren:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: E8-E9-E29
Bikini: R24-R46-R59
Sieraden: Y32-Y26-YR24
Beeld: W1-W3-W5-W7
Bloemen: R20-R22
Planten: G40-G43-G46, G20-G21-G24 en YG91-YG93-YG95
Gras: G07-G14-YG03

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn post en dat de foto's een beetje duidelijkheid hebben gegeven tussen mijn verhaaltjes in. Ben ook erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik wens jullie een prettige dag en een creatieve week toe en heel veel kleurplezier ^.^