Volgers

donderdag 30 oktober 2014

Savah

Hallo lieve blogdinnetjes,

Vandaag heb ik voor jullie weer een Mitch Foust hihi ik ben een beetje verslingerd geraakt aan zijn tekeningen. Dit keer heb ik gekozen voor Savah. 

Zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen, begin ik altijd eerst met de huid en het haar in te kleuren en dan ga ik de kleuren bepalen voor de rest van de afbeelding. Nu heb ik bij haar een anders dan anders haarkleur, ik dacht ik probeer eens iets anders haha.


Toen kwam het eerste moeilijke stuk. Het kiezen van de kleuren van de kussens. Ik ben begonnen met fuchsia, blauw en paars, maar om die andere kussens nu dezelfde kleuren te doen vond ik ook weer zo saai...


Dus heb ik gekozen voor hele andere kleuren namelijk oranje, groen en rood.


Toen kwam de grootste uitdaging voor mij van het hele plaatje en dat waren de gordijnen. Ik dacht mooie rode gordijnen, dat wordt hem, dus zo gezegd zo gedaan. 


En dan als laatste de vloer en de lucht.


En toen was het kleuren al weer klaar...Ben altijd erg blij als zo'n afbeelding klaar is, maar ook wel weer jammer. Want het blijft gewoon leuk om te kleuren ^.^

De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: E07-E09-E18
Bikini: Y15-Y19-Y38
Sieraden: Y32-Y26-YR24-R46
Laken: W0-W1-W2-W3
Kussens: RV63-RV66-RV69, BG02-BG05-BG07, V12-V15-V17, YG00-YG03-YG25, YR02-YR04-YR07, R24-R27R29
Gordijnen: R05-R24-R46-R59-Blender
Lucht: B0000-B00-B01-B02
Kan: Y00-Y11-Y15-YR23
Grond: W00-W1-W3-W5, N3-N5-N7-N9

Dat was het dan weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn ingekleurde werkje en weer tot de volgende keer.


zaterdag 25 oktober 2014

Wolf Spirit

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Vandaag heb ik voor jullie weer eens wat anders. Het is namelijk geen kaartje en die ga ik er ook niet van maken. Ik ga deze afbeelding inlijsten en dan komt deze op mijn hobbykamer te hangen. Ik ben er eigenlijk wel een beetje trots op hihi.

Ik was op Deviant Art aan het rondneuzen op de pagina van Mitch Foust, deze heeft zulke mooie tekeningen en ik kwam deze tegen. Ik was er gelijk verliefd op. Hij heet Wolf Spirit. Ik heb netjes contact gezocht met Mitch Foust en gevraagd of ik ze mocht gebruiken om een portfolio te maken en om mijn vooruitgang van het inkleuren te monitoren en dat mocht. (gelukkig maar).

Hier dan de afbeelding zoals deze is geworden nadat ik hem heb ingekleurd met mijn Copic Markers. En ik moet zeggen dat ik er zeker heel tevreden over ben.
De kleuren die ik heb gebruikt zijn nog niet zo gedurfd, maar dat hoop ik in de volgende afbeelding weer goed te maken ^.^


De gebruikte kleuren zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13-E93
Haar: E42-E43-E44-E47
Kleding: E41-E42-E43-E44, YR12-YR14-YR16 en YG61-YG63-YG67
Masker: C3-C5-C7
Veren: E23-E25-E27 en E30-E31
Wolf: W00-W1-W3-W5-W7, C1-C3-C5 en E21-E11

Ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden en laat gerust een berichtje achter ^.^


maandag 20 oktober 2014

Video tutorial: het inkleuren van een giraf

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Gister was het alweer zondag en dit keer mocht ik een tutorial op het Copic Marker Benelux blog zetten. En dat doe ik weer met een videotutorial. Ik ben er nog niet helemaal aan gewend, maar al doende leert men zeggen ze toch? Ik hoop dan ook dat jullie het en leuk filmpje vinden en dat jullie er misschien wat van leren. 

Ik ben aan de slag gegaan met de "uitdaging" van Marcelline Bellaire. Dit was voor mij ook inderdaad wel een uitdaging, want meestal kleur ik poppetjes of bloemen en geen giraffen in ^.^  . Het was dus ook even stoeien met de kleuren, maar geloof dat ik wel een goeie combinatie heb gevonden. 


Hier dan de kaart die ik heb gemaakt met de giraf.


De gebruikte Copics zijn: 
Huid:E50-E51-E33 en voor de schaduw BV02 en C3
Vlekken: Y21-YR24-YR14
Hoeven: W1-W3-W5
Lucht: B0000-B91-C00-C1-0(blender)
Gras: BG93-BG96
Grond: W0-W2-W4-W6

Ik hoop dat jullie weer een beetje geinspireerd zijn door deze tutorial en dat jullie de stiften weer pakken en gaan kleuren.

Een prettige zondag toegewenst en tot de volgende keer maar weer.dinsdag 14 oktober 2014

DT kaart Copic Marker Benelux blog: Cutie Pie

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Gisteren was het weer mijn beurt om een kaartje te plaatsen op het Copic Marker Benelux blog en die wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Ik was een beetje aan het neuzen op mijn computer en kwam dit lieve plaatje tegen van Sureya. Het is al een wat ouder plaatje, maar hij is niet minder leuk.

Ik begin altijd eerst met het haar en de huid en het haar, omdat dit bij mij nog wel eens mis kan gaan, hebben jullie dat ook? Ik geef altijd eerst met de lichtste kleur aan waar ik denk dat de schaduwen komen. Zo kan je altijd, als het mis gaat, jezelf makkelijker corrigeren zonder dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Als ik dit eenmaal klaar heb, ga ik kijken wat voor achtergrond papier het leukste is bij mijn plaatje.


Voor haar huid heb ik mijn favorieten combi gebruikt namelijk: E0000-E000-E00-E21-E11-E93
Voor het blonde haar heb ik gebruik gemaakt van: Y32-Y26-YR24

Ik heb dit keer gekozen voor het achtergrond papier van First Edition Paper "Blank Canvas" is ook al een wat ouder blok, maar vond hem wel goed passen bij het idee dat ik had voor deze dame. Ook heb ik een beetje bijpassend linnenpapier erbij gezocht, zodat het een mooi geheel wordt. De mal die je hieronder ziet is van Noor! Design. Is het geen beauty?


Nu eenmaal het achtergrond papier en de mal erbij gevonden te hebben, ben ik opzoek gegaan naar de perfecte kleuren die hierbij passen. Dus de kleuren kaart kwam weer tevoorschijn. Ik leg dan altijd het achtergrond papier erop, zodat ik kan zien welke kleuren er bij passen. Als ik de kleur heb gevonden maak ik eerst op een afval stukje Perfect Colouring Paper een blend om te kijken of het ook echt is wat ik wil. Als dit zo is ga ik aan de slag met het inkleuren. 


En ik heb ze gevonden. De kleuren die ik heb gebruikt om de rest van deze mooie dame in te kleuren zijn:
Strik + Blouse: YR61-YR65-YR68-C3 
Broek + Sjaal: BG000-BG01-BG02-BG05
(de C3 gebruik ik om de schaduwen en plooien er net iets meer uit te laten springen)
Ook heb ik nog de goede kleur bloemetjes gevonden om het kaartje af te maken. Ze zijn van Wild Orchid Craft.


En dan hier het gehele kaartje zoals hij is geworden.


Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren met dit liefie en dat jullie deze week weer lekker aan de hobby gaan ^_^. 
Bedankt voor het langskomen en tot een volgende keer maar weer.


zaterdag 11 oktober 2014

Have a Haunting Halloween

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Gisteren ben ik bezig geweest met een projectje en mijn schoonzus kwam met het leuke idee er een halloween thema aan te hangen. Dit heb ik dus ook gedaan. Dus alle spulletjes die ik heb van Halloween uit de kasten geplukt en na een tijdje puzzelen, knippen en plakken is dit het eindresultaat.

Zoals de kaart is als hij dicht is:

De ene kant van de binnenkant:

De andere kant van de binnenkant:

 De voor- en achterkant:

 De voorkant van beide tags:

De achterkant van beide tags

Het is weinig tekst dit keer, maar meer foto's ^.^

Hoop dat jullie hem leuk vinden en lees graag jullie reacties.

zaterdag 4 oktober 2014

DT kaartje Copic Marker Benelux: Merry Christmas

Hallo lievevolgers en bezoekers van mijn blog.

Gisteren was het weer mijn beurt om iets te plaatsen op het Copic Marker Benelux blog. Dit wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Het weekend is weer begonnen en omdat er toch wel wat mensen nog met de kerstkaarten bezig zijn, dacht ik ik doe er nog 1. En ja als je er eenmaal aan begint is het toch wel erg leuk. Ik ben altijd helemaal in de stemming op zo'n moment, tot het punt dat ik zelfs een kerstmuziekje op de achtergrond heb draaien, hihi. Hebben jullie dat ook?

Dit keer heb ik gebruik gemaakt van de Dutch Doobadoo Shape Art mal van de ster. Je ziet hem de laatste tijd regelmatig voorbij komen en hij is ook heel erg leuk om mee te werken. Je kan hem namelijk buiten je kerstkaartjes eigenlijk overal voor gebruiken.

Zoals jullie kunnen zien heb ik weer een digi gebruikt van Mo Manning. De volgende zal ik een andere maken, maar deze zijn gewoon te leuk ^.^  Voor de basis heb ik Kraft gebruikt omdat dit ook weer terug kwam bij de tekst. Het achtergrond papier dat ik heb gebruikt is van Bo Bunny. De hulsttakjes zijn van Marianne Design.

De ijskristallen die ik heb gebruikt zijn van Noor! Design Winter wonderland. Hier heb ik een brad in gedaan in de vorm van een ijskristal. Vond het wel een leuk geheel zo.


Deze tekst is ook van Dutch Doobadoo. Ik vind ze heel makkelijk te gebruiken op de kerstkaartjes. En ik vind ze mooi ^.^


De kleuren die ik heb gebruikt om Mo Manning's Little elf Kit in te kleuren zijn:
Huid: E50-E51-E21-E23 en R21 voor de lippen
Haar: E07-E09
Kleding: YG13-YG25-YG17-N4
R22-R24-R27-C5
Bont: W00-W0-W1
Ster: YG13-YG15-YG19


Ik hoop dat jullie weer een beetje geïnspireerd zijn om aan de slag te gaan met de kerstkaartjes en leuk dat jullie even langs zijn geweest om te komen kijken. Tot de volgende keer weer.


vrijdag 3 oktober 2014

Oldfashioned Design

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Ik ben vandaag weer eens lekker aan het freubelen geweest. Dit keer weer eens wat anders. Ik ben aan het spelen geweest met mijn nieuw gekochte shape Art mal van Dutch Doobadoo, de label. Hier heb ik een soort zakje op gemaakt. Ik zag het al een aantal keren voorbij komen bij andere mensen en dacht laat ik het ook eens proberen. En het is gelukt. Ook heb ik weer met de tandwieltjes van Joy gespeeld. Blijft het leuk doen op een mannen kaart.


De stempels die ik heb gebruikt zijn van Viva, deze heeft hele leuke met tandwieltjes zoals jullie zien.


Hieronder een foto van de kaart met de label die in het zakje zit.


Het is een korte post vandaag, maar de volgende wordt weer wat langer ^.^

Prettig weekend allemaal en tot de volgende post maar weer.