Volgers

zondag 28 september 2014

Kerstkaartje

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Leuk dat jullie weer even komen kijken. Vandaag ben ik weer druk bezig geweest met een kerstkaartje. Dus muziekje aan en swingen maar hihi. Ik heb weer gekozen voor een digi van Mo's Digital Pencil Shop. Die heeft toch wel erg leuke kerstdigi's. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen.

Ik ben ook bezig geweest met de Noor ijskristallen. De kleinste van de 3 losse en de rand. De rand heb ik een beetje ingeknipt en om mijn ovaal heen gelegd. Vond het wel een leuke oplossing voor een randje. Het papier dat ik gebruikt heb is van Woodland en heeft een glitter erin zitten. Dus het is een beetje een glitterkaartje geworden, maar dat heeft wel wat kerstachtigs toch?


De digi heet Winter Fairy Pyry en heb ik ingekleurd met mijn Copics. Dit blijft toch wel lekker rustgevend ^.^ De achtergrond het ik bewerkt met de pan pastel pearls. Dit geeft toch ook wel een leuk glim-effect.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E01-E11
Hesje + Bellen: BG10-BG72-BG75
Besjes: R35-R56-R59
Hulstblaadjes: G21-G24-G28-G29
Bontjes + Rokje: G20-YG11-YG61-YG63
Vleugels: G00-G20-YG11
Lint: Y1-YG11-YG63

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn kaartje en tot de volgende keer maar weer.


vrijdag 26 september 2014

Booooo!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blogje.

Daar ben ik weer met een kaartje en natuurlijk weer een halloween kaartje hihi. Ik moet echt aan mijn kerstkaarten beginnen, maar dit blijft gewoon leuk. Vandaag bij de Demodagen van Doe@ding hier in Spijkenisse ook weer wat leuke dingetjes aan geschaft en ik ben dan ook maar begonnen met het uitproberen hiervan. 

Vandaag dan ook een kaartje met wat nieuwe spulletjes, waaronder dit hele leuke stempeltje van Penny Black van de set Glenda and Franky. Ik vond hem zo lief dat ik hem niet kon laten hangen hihihi. En natuurlijk heb ik haar ingekleurd met mijn Copics.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Haar: B99-B97-B95
Huid: E11-E01-E00-E000
Kat: C9-C7-C5
Kleding: W7-W6-W4-W2-N9-N7-N5-N3-R89-YR09-YR04
Bezem: E79-E77-E74-E29-E27-E25
Pompoenen: R89-YR09-YR04-YR09-YR16-YR15-YR18-YR15-YR12

Ik had besloten om een beetje te spelen met de spiderweb mask van Dutch Doobadoo en vond daar de spin van Spellbinders wel heel erg leuk bij passen. Ik heb de Mask bewerkt Versamark en daarna bestrooid met Fran-tage Aged Marine van Stampendous. Dit vond ik wel een heel leuk effect hebben. Dan kan de spin van Spellbinders natuurlijk niet achterblijven, dus deze heb ik bewerkt met Lava Black van Cosmic Shimmer. Ook dit geeft weer een heel gaaf effect.


Verder nog stukjes achtergrondpapier erbij gezocht en wat stickers en klaar is de kaart weer.


Het is altijd weer jammer als ie af is, maar aan de andere kant dan kan je weer met een nieuwe beginnen. Toch maar eens met die kerstkaarten beginnen hihihi.

Bedankt voor het langskomen weer en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterliet.
woensdag 24 september 2014

Happy Halloween

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Na 2,5 week vakantie eindelijk weer aan het freubelen geweest vandaag. Ik had toch wel lichtelijke afkickverschijnselen. Ik heb daarom ook gekozen voor een halloween kaartje. Hier kan je je lekker uit leven in huidskleur enzo. Het haar blijf ik moeilijk vinden, vooral als je geen richtlijnen hebt van de maker. Ik heb gekozen voor Frankenstein en zijn bruid, vond ik wel leuk bij elkaar en past ook wel bij Halloween.

Na alles bij elkaar gezocht te hebben, ben ik begonnen met kleuren. Omdat ik buiten de lijntjes was gegaan, heb ik besloten om de afbeeldingen uit te snijden. Het geeft ook wel een mooier effect als je twee plaatjes op 1 kaart wil doen. 


Ik ben begonnen met de Bride of Frankenstein van Mayzy Art. Het is zo'n leuke afbeelding.


De kleuren die ik voor haar heb gebruikt zijn:
Huid: BV20-BV23-BV25-BV29
Haar: BV08-C4-C5-C7-C9-110
Oorbel: Y13-Y15-Y17
Jurk: R56-RV66-R59-N1-N3-N5-N7

Nadat ik haar had uitgesneden ben ik aan de slag gegaan met Frankenstein zelf.


Voor hem heb ik gekozen voor:
Huid: YG61-YG63-YG67
Haar: C93-C5-C7-C9
Broek: YR12-YR15-YR18
Jasje en schoenen: E31-E33-E35-E57-E79
Bout: C5-C7
Hier dan nog de voor- en binnenkant van de kaart zoals hij is geworden.Het achtergrond papier dat ik gebruikt heb is "Spirited" van Authentique. De tekst Happy Halloween komt hier ook uit. De tekst aan de binnenkant van de kaart is van een groot vel "Steampunk Spells" van Graphic45.

Ik hoop dat jullie het weer een leuke kaart vonden en tot de volgende keer maar weer ^.^maandag 8 september 2014

Copics DT - Handmade with Love

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Ik dacht eens wat anders dan kerst te doen en kwam toen deze stempel tegen. Ik heb er een vintage kaartje van gemaakt. De mensen die mij een beetje kennen zullen zeggen, jij?? vintage?? En ja inderdaad, ik heb weer een poging gewaagd. En ondanks dat ik niet zo goed ben in het maken van vintage kaarten, vind ik deze toch wel goed gelukt.


Ik ben ook aan het stoeien geweest met de nieuwe Pan Pastel pearls en die zijn wel heel erg leuk en zo veelzijdig. Ik heb namelijk de achtergrond hiermee gemaakt, in combinatie met een achtergrondstempel van Noor! Design. 


Ook de veertjes heb ik er een beetje kleur mee gegeven. Aan de hand van mijn achtergrond en de bloemen die ik erbij heb gebruikt, ben ik opzoek gegaan naar de kleuren die ik zou gebruiken om Tilda in te kleuren. Ik heb mijn Copic Color kaart erbij gepakt (deze is te vinden aan de linkerkant van deze pagina onder downloads) en daarbij gekeken welke kleuren het mooist zouden kleuren bij mijn achtergrond.


De stempel die ik heb gebruikt is Magnolia's Tilda in evening dress. De kleuren die ik uiteindelijk heb gekozen om haar mee in te kleuren zijn:
Huid: E0000-E000-E00-E21
Haar: E31-E35-E37
Jurk: RV000-RV91-RV93-RV95
Champagne: Y23-Y26
Glas: B0000-B00
Sterren: Y13-Y17


Niet te vergeten nog wat mooie bloemen erbij van Wild Orchid Crafts en hij is klaar voor versturen.

Ik wens jullie allemaal een fijne maandag en tot de volgende keer maar weer.