Volgers

maandag 25 augustus 2014

DT Copics Benelux blog videotutorial: punt-op-punt mengen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Gisteren mocht ik weer een tutorial laten zien bij het Copics Benelux blog. Ik hoop wel dat jullie hem leuk vinden. Ik ben nog een beetje aan het aftasten met het filmen, dus hoop dat jullie het kunnen volgen allemaal ^.^


Dan hieronder de kaart die ik met de afbeelding heb gemaakt.


Ik heb een beetje gespeeld met de wolken mask van Dutch Doobadoo en modeling past. Dit alles heb ik verder bewerkt met de nieuwe pan pastels pearl. Geeft toch wel een leuk effect. De tekst stempeltjes zijn van Marianne Design en natuurlijk perfect voor een geboortekaartje.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E0000-E000-E00-E11
Luier: BG01-BG05

Hoop dat jullie het een leuke tutorial vonden en dat jullie er iets aan hebben.
Dan wens ik jullie nog prettige zondag en bedankt weer voor het langskomen.
dinsdag 19 augustus 2014

BOO!!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Vandaag mag ik mijn DT kaartje voor het Copics blog ook hier plaatsen. Vorige keer had ik voor het Copicsblog een kerstkaartje, maar voor het kerst is komt natuurlijk Halloween nog. Dus vandaar vandaag dit kaartje voor jullie. 
Halloween wordt wel eens waar niet echt gevierd in de Benelux, maar de kaartjes zijn wel super leuk om te maken. Ik stuur samen met mijn schoonzus altijd kaartjes heen en weer voor Halloween ^_^. Zo kan je ze toch nog versturen zonder dat je het viert. Goede oplossing toch?

Maar dan nu over het kaartje want daar komen jullie immers voor.
Ik heb gekozen voor een digi van Mo Manning. Ook de Halloween digi's zijn geweldig leuk om te kleuren. Het achtergrond papier is van Graphic 45 "An Eerie Tale". Dit is zo'n leuk blok voor dit soort kaartjes. Op het achtergrond papier heb ik de mask van Dutch Doobadoo Spiderweb verwerkt met Pan Pastel Black Coarse Pearl Medium. De vleermuizen zijn ook van Dutch Doobadoo.


De volgende Copics heb ik gebruikt om haar in te kleuren:
Huid: E50-E51-E11-E23
Haar: E33-E25-E79
Kleding: YR15-YR68-YR27-YG25-G24-G28
Hoed: C1-C3-C5-C7-C9-YR15-YR68-YR27-YR24-Y26-Y32
Kat: C5-C7-C9
Bezem: E44-E47-E49-E74-E77-E79
Pompoen: YR12-YR15-YR18-Y13


BOO heb ik gemaakt met het alphabet stencil van Dutch Doobadoo en Copic Marker 110. Dit geeft wel een extra leuk effect.


En om de kaart af te maken heb ik de spinnenweb hoek uitgestanst uit perkament papier en hier en daar een beetje kleur gegeven met de Pan Pastel Black Coarse Pearl Medium. De spin heb ik uit zwart papier gestanst en er een roodrugspin van gemaakt met Pan Pastel Pearlscent Red. Nog een leuke bedel aan een lintje en de kaart is klaar voor versturen ^_^.


Nog niet natuurlijk, want het is nog geen Halloween, maar dan is hij in ieder geval klaar.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn post en tot een volgende keer dan maar weer.
zondag 17 augustus 2014

Happy Halloween.....

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Vandaag voor jullie een Halloween kaart die ik afgelopen weekend heb gemaakt toen ik met mijn schoonzus heb zitten freubelen. Ik heb dit keer Halloween Birgitta gekleurd van C.C. Designs. Ik heb dit leuke papier gehaald bij Doe@ding. Het paarse papier is van Graphic 45 - An Eerie Tale en de spinnen achtergrond en de verwerkte stickers zijn van Carta Bella - All Hallow's Eve.


Ik heb de kaart gemaakt met de Camera mal van Dutch Doobadoo. Die is zo leuk om te maken en je kan hem ook echt overal voor gebruiken zoals jullie zien.De inlay van de camera zit ook in het pakket erbij.


De Copics kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Haar: N7-V99-V95
Huid: E21-E11-E00-E000-E0000
Kleding: C9-C7-C5-C3-V17-V15-V12
Vleugels: BV00-BV0000


De gehele camera heb ik bewerkt met de Spiderweb mask van Dutch Doobadoo en de panpastel pearl Violet. Dit geeft wel een spookachtig geheel dacht ik zo ^.^

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn post en bedankt voor het langskomen.

dinsdag 12 augustus 2014

Christmas Spirit - DT kaartje Copic Markers Benelux

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Dit is mijn kaartje die ik had gemaakt voor gisteren voor het Copic Marker Benelux blog. Ik dacht laat ik een begin gaan maken aan mijn kerstkaarten. Voor je het weet is het tijd om ze rond te sturen.
Ik neem me altijd voor om het begin van het jaar gelijk te beginnen met de kerstkaarten, maar elk jaar weer kom ik er te laat achter dat ik er nog niet mee begonnen ben of dat ik er nog heel veel moet maken hihi ^_^. Dit jaar ben ik er iets eerder mee begonnen, zodat het geen stressen is na de vakantie en omdat ze toch wel erg leuk zijn om te maken. 

Dan nu over naar het kaartje, want daarom komen jullie tenslotte gezellig even langs. Ik heb dit keer gekozen voor een digi van Mo Manning, nl. little elf Pipa. Ik vind de kerstdigi's van Mo zo lief, dat ik ze blijf gebruiken.


Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren:
Huid: E0000-E000-E00-E11-E13-R20
Haar: E25-E27
Bont: W00-W0-W1-W2-blender
Kleding: YG93-YG95-YG97-C7 en R32-R35-R37-C5
Kerstbal: Y13-Y17-YR15


De tekstlabel is van Dutch Doobadoo en vind het wel een uitkomst voor op de kerstkaartjes. Leuke teksten en zo klaar voor gebruik. Het achtergrondpapier is van Papermania. Het is al een wat ouder blok, maar nogsteeds heel mooi te combineren met de Copics kleuren. Nog wat kerststerren erbij van Wild Orchis Crafts, wat plakparels en sprietjes. 


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en dat jullie nu ook lekker met de kerstkaartjes aan de gang gaan, als je nog niet klaar bent. Heel veel plezier en tot de volgende keer weer.


dinsdag 5 augustus 2014

Je bent op je best... als je bent wie je bent

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Eerst wil ik alle nieuwe volgers welkom heten, ik hoop dat ik jullie een beetje kan motiveren en inspireren met het maken van jullie kaartjes. En dan is de kop er weer af en is het dinsdag. Ik heb voor jullie vandaag een lekker zomers kaartje. Ik heb dit keer gekozen voor een digi van Aurora Wings. Die heeft zulke mooie digi's en dit is er 1 van. De digi heet Sunflower Sprite. Is ie niet schattig?
Ik heb de randen van het achtergrondpapier een beetje geruld met de distress tool van Tim Holtz en beinkt met Vintage Photo, Seedless Preserves, Forest Moss en Pumice Stone van Distress Ink. De tekst is van Dutch Doobadoo.


De afbeelding heb ik ingekleurd met mijn Copics natuurlijk ^_^


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E0000-E000-E00-E11-R30
Bloemblaadjes: R37-R35-R32
Blad: YG76-YG17-YG03
Bloemstamper: YR27-YR24-E18


Natuurlijk ook nog wat bloemetjes van Wild Orchid Crafts erbij, wat blaadjes van Creative-Expressions en  vlinders van Crealies.

Dit kaartje laat ik mee doen met de challenge van Aurora Wings

Leuk dat jullie weer zijn wezen kijken en ik wens jullie een creatieve week toe.

zaterdag 2 augustus 2014

kerstkaartje

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Leuk dat jullie weer even komen kijken naar mijn kaartje. Vandaag ben ik naar mijn knutselvriendin Saskia geweest en hebben we lekker zitten kleuren. Ik heb daar dit schatje van een winter elfje gekleurd met mijn Copics. Het is een afbeelding van Mo Manning genaamd Winter Fairy Halla. 
Tijdens het kleuren heb ik ook nog wat fijne kneepjes van het kleuren geleerd. Het was erg gezellig en tijdens het kleuren nog ffies lekker zitten beppen. Ik heb vandaag weer veel bij geleerd :D en vind het ook wel te zien in mijn kleurwerk hihi, wat vinden jullie?
Toen ik eenmaal thuis was kon ik bijna niet wachten met het maken van een kaart met deze lieverd.
Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Die is wel erg leuk om mee te werken moet ik zeggen ^_^. Het achtergrond papier is van een blokje van de Trekpleister en een vel van Echo Park. Het was wel even zoeken naar blauw achtergrond papier voor de kerst, maar ik heb het uiteindelijk wel gevonden.


Ook heb ik gebruik gemaakt van de leuke ijsstermallen van Noor! Design. Die zijn zo leuk om mee te werken.


De kleuren die ik heb gebruikt om de stempel in te kleuren zijn:
Huid: E0000-E000-E00-E11-E13
Haar: B000-B41-B52-N3
Vleugels: B0000-B00-B01-B02
Broek en haarband: B91-B93-B95-N3
Bontjes: N1-N3-C00-C0
Grond: B0000-B000-B00

Ik heb thuis de vleugels en het ijswolkje nog bewerkt met de Wink of Stella Brush Glitter Clear. Dit voor het extra effect. Ik hoop dat het een beetje te zien is op de foto.

Dank jullie wel voor jullie bezoekje en ik hoop dat jullie weer een beetje afgekoeld zijn met dit winterse kaartje. Ik hoop dat jullie een reactie achterlaten, vind het altijd zo leuk om ze te lezen ^_^  en ik wens jullie nog een fijne zondag toe.