Volgers

zondag 27 april 2014

Steampunk

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Zoals jullie merken heb ik weer wat tijd gevonden om iets meer op mijn blog rond te hobbelen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik mijn nieuw gemaakte kaartjes ook op mijn blog neer ga zetten en niet alleen op facebook, zoals de laatste tijd is gebeurt. Hier dan ook weer een kaartje vers van de hand :D. He tis een steampunkkaartje (denk ik) De afbeelding is van Deviant Art en is ingekleurd met mijn Copics. De raders zijn uiteraard weer van Noor! Design en bewerkt met het embossing poeder van Stampendous. hihi blijft een leuk ouderwets en gebruikt effect geven. Het 3D plaatje is van de Industrial serie van Studio Light die heb ik gisteren gescoord tijdens de festiviteiten hier in ons stadje. 

Ik zal jullie niet verder in spanning houden en nu maar mijn kaartje showen hihi.


De gebruikte Copics kleuren zijn: E40, 41, 42, 43, 44, 47 en 59
C1, 3 en 5

Lieve groetjes Alexandra

Nog een mannenkaart met de gears mallen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,
Ik geloof dat ik verslaafd ben geraakt aan het spelen met de gears mallen van Noor!Design. Ik kon het dan ook niet laten om nog een kaartje ermee te maken. Dit keer een kaart met een 3D plaatje. De mannenkaarten voorraad begint weer te groeien :D. Ik heb de gears weer bewerkt met de embossingpoeder van Stampendous, maar dit keer een andere variant. ipv wit met goud is het nu heel donker blauw met goud. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.


Lieve groetjes Alexandra

zaterdag 26 april 2014

Mannenkaart met gear mallen van Noor! Design

Hallo lieve bezoekers en volgers van mijn blog, 
vandaag weer even de tijd om een vehaaltje te schrijven op mijn blog. Gisteren ben ik bij de koopavond geweest van de plaatselijke hobbywinkel Doe@ding. 
Het was erg leuk en ze hadden allemaal demonstraties waar ik mijn ogen bij uitgekeken heb. Daar heb ik natuurlijk ook weer leuke nieuwe hebbedingetjes gekocht hihi zoals de nieuwe Gear mallen van Noor! Design. Ze zijn zo leuk en Jolanda Bergmans (de ontwerpster van de Noor! Design collectie) zat met de Gear mallen te werken. Ze gebruikte daarbij ook embossingpoeder. 
Het was zo leuk dat ik het niet kon laten om ze te kopen. De embossingpoeder ook maar gelijk, want deze was 2 kleuren in 1. Het is embossingpoeder van Stampendous. Hier onder het eerste kaartje wat ik ermee heb gemaakt. Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden :D


Lieve groetjes Alexandra

vrijdag 11 april 2014

Oef das lang geleden

Hallo liever volgers en bezoekers van mijn blogje. 
Wat is het weer een tijdje geleden dat ik in bloggerland ben geweest, schaam me gewoon een beetje hihi. Ben wel druk bezig geweest met freubelen natuurlijk, maar ben helemaal vergeten om mijn kaartjes hier te plaatsen.
Bij deze dus weer een kaartje van mij. Het is een elvenkaartje geworden. Het stempeltje heb ik van Pinterest af, vond hem zo lief. Ik heb het elfje ingekleurd met mijn Copcis. De bloemetjes zijn met de floral punch van Nellie Snellen, gedeeltelijk uit achtergrondpapier en gedeeltelijk bewerkt met inkt. Hoop dat jullie hem leuk vinden :D. 


Lieve groetjes Alexandra